Vrouw beseft dat ze er per ongeluk Misbruik Haar Echtgenoot deze hele tijd ...

misbruik-man

Dit is een eerlijke, geopend verhaal van een jonge vrouw die over haar huwelijk. Er zijn een aantal krachtige waarheden hier gesproken, waardig van de aankondiging en reflectie. Als je getrouwd bent, ooit getrouwd geweest, of van plan bent om uiteindelijk getrouwd zijn, is dit voor jou.

Van Tickld via Reddit

Mijn " Aha Moment "gebeurd als gevolg van een pakket van hamburger vlees. Ik vroeg mijn man om te stoppen door de winkel te halen een paar dingen voor het diner, en toen hij thuis kwam, plofte hij de tas op de toonbank. Ik begon dingen uit de zak te trekken, en realiseerde zich dat hij de 70/30 hamburgervlees gekregen. - Wat betekent dat het 70% mager en 30% vet

Ik vroeg: 'Wat is dit? "

"Hamburger vlees," antwoordde hij, enigszins in de war.

'Je hebt de juiste soort te krijgen, "zei ik.

" Ik heb niet? "Hij antwoordde met zijn wenkbrauwen fronste. "Was er een ander merk je wilde of zo? '

" Nee. Je mist het punt, "zei ik. "Je hebt de 70/30. Ik altijd minstens 80/20. "

Hij lachte. "Oh. Dat is alles? Ik dacht dat ik zou echt verknald of zoiets. "

Dat is hoe het begon. Ik lanceerde in hem. Ik berispte hem voor het niet slimmer. Waarom zou hij het meer gezonde optie niet krijgen? Heeft hij las zelfs de etiketten? Waarom kan ik hem vertrouwen? Moet ik spellen elk klein ding voor hem in de kleinste details, zodat hij krijgt het recht? Ook, en het ding ik was waarschijnlijk het meest beledigd door, waarom was hij niet meer opmerkzaam? Hoe kon hij niet gemerkt door de jaren heen wat ik altijd krijgen? Heeft hij geen aandacht aan alles wat ik doe?

Terwijl hij daar zat, dragen de last van mijn verontwaardiging en mompelen reacties als: "Ik heb nooit gemerkt," "Ik denk niet dat het zo groot van een deal, "en" ik zal het goed te krijgen de volgende keer, "Ik zag zijn gezicht geleidelijk aan een uitdrukking die ik hem had gezien veel in de afgelopen jaren. Het was een combinatie van berusting en demoralisatie. Hij zag griezelig als onze zoon doet als hij wordt gestraft. Dat is wanneer het raakte me. "Waarom doe ik dit? Ik ben niet zijn moeder. "

Ik voelde me opeens verschrikkelijk. En beschaamd voor mezelf. Hij had gelijk. Het was echt niet iets om gebogen uit vorm over. En ik deed precies dat. Meer dan een domme pakket hamburgervlees dat hij plichtsgetrouw opgehaald van de supermarkt net zoals ik vroeg. Als ik had specifieke eisen, moet ik duidelijker zijn. Ik wist niet hoe ik mezelf gracieus uittreksel uit het gesprek zonder over te komen alsof ik een soort van gespleten persoonlijkheid, dus ik gewoon iets mompelde als, "Ja. Ik denk dat we zullen doen met dit. Ik ga naar het diner te beginnen. "

Hij leek opgelucht dat het voorbij was en hij verliet de keuken.

En dan is er nog zat ik en dacht lang en hard over wat ik had net gedaan. En wat ik had gedaan om hem al jaren, waarschijnlijk. De "hamburgervlees moment", zoals ik ben gekomen om te roepen, was zeker niet de eerste keer dat ik schold hem om iets niet te doen de manier waarop ik dacht dat het gedaan moet worden. Hij was altijd om iets weg in de verkeerde plaats. Of het verlaten van iets uit. Of nalaten om helemaal iets te doen. En ik was altijd daar te wijzen aan hem.

Waarom moet ik dat doen? Hoe werkt het voordeel heb ik constant kleineren mijn man? De man die ik heb genomen als mijn partner in het leven. De vader van mijn kinderen. De man wil ik aan mijn zijde als ik oud. Waarom doe ik wat vrouwen zijn zo vaak van beschuldigd, en proberen om de manier waarop hij dat doet elk klein ding veranderen? Heb ik het gevoel dat ik iets te volbrengen? Duidelijk niet als ik het gevoel dat ik moet blijven doen. Waarom denk ik dat het redelijk is om hem te verwachten dat alles wat ik wil onthouden en doe het gewoon op die manier? De gevallen waarin hij iets anders, betekent het dat hij is er mis? Toen deed "op mijn manier" worden "de enige manier?" Wanneer is het goed om hem constant corrigeren en lezingen hem en wijzen elk klein ding ik word niet leuk als hij was het maken van een vergissing?

En hoe werkt het voordeel van hem? Maakt het hem denken, "Wow! Ik ben zeker blij dat ze was er om me recht te zetten? "Ik betwijfel het ten zeerste. Hij waarschijnlijk voelt alsof ik hameren op hem geen enkele reden. En ik ben er vrij zeker van dat het maakt hem denk dat zijn beste aanpak met betrekking tot me is om ofwel stoppen met het doen van dingen rond het huis, of te voorkomen dat me helemaal.

Twee voorbeelden van.

# 1. Ik vond onlangs een glasscherf op de keukenvloer. Ik vroeg hem wat er is gebeurd. Hij zei dat hij brak een glas van de avond tevoren. Toen ik vroeg waarom hij me niet vertelde, zei hij: "Ik maakte het schoon en gooide het weg omdat ik niet wil dat je een conniption passen over het hebben."

# 2. Ik was het nemen van de vuilnis buiten en vond een paar blauwe kniekousen in de vuilnisbak buiten. Ik vroeg hem wat er is gebeurd en waarom hij ze weg had gegooid. Hij zei: "Ze ongeluk kreeg in de was met mijn spijkerbroek. Elke keer als ik in wasmiddelen, je voelt de behoefte om me eraan te herinneren niet om kleuren en wit te mengen. Ik wilde niet dat je om ze te zien en te versterken uw duidelijke overtuiging dat ik niet weet hoe om kleren te wassen na 35 jaar. "

Dus het kwam tot het punt waar hij vond het een beter idee - of gewoon makkelijker - om dingen te verdoezelen dan toegeven dat hij een menselijke fout gemaakt. Wat voor soort milieu ik heb gemaakt, waar hij voelt dat hij is niet toegestaan ​​om fouten te maken

En laten we eens kijken naar deze "misdrijven":? Een gebroken glas. Een paar blauwe kniekousen. Beide voorkomende fouten die iedereen kon hebben gemaakt. Maar hij had gelijk. Ten aanzien van het glas, ik niet alleen gewezen op zijn onhandigheid te breken, maar ook door de scherf vond ik, zijn trieste poging tot opschonen. Als voor de sokken, hoewel hij had duidelijk gezegd dat het een ongeluk was, gaf ik hem een ​​mondelinge les over om ervoor te zorgen dat hij besteedt meer aandacht als hij het sorteren van kleding. Wanneer eventuele problemen als deze zich voordoen, zal hij daar te zitten en neem het voor een beetje, maar reageert altijd op het eind met iets als: "Ik denk dat het gewoon niet zo veel uit voor mij."

Ik weet nu dat wat hij bedoelt is, "dit ding dat je zo overstuur heeft is een klein detail, of een kwestie van mening, of een voorkeur, en ik zie niet in waarom je dat maakt het zo'n big deal . "Maar vanuit mijn eind kwam ik te interpreteren in de tijd dat hij niet de zorg over mijn geluk of proberen om dingen te doen zoals ik denk dat ze moeten worden gedaan. Ik kwam om het te kunnen zien als "deze man gewoon niet krijgen." Ik ben duidelijk de hersenen van deze operatie.

Ik begon na te denken over wat ik had gezien met relaties mijn vrienden, en de dingen mijn vriendinnen zou klagen over hun echtgenoten, en ik besefte dat ik niet alleen was. Een of andere manier, hebben te veel vrouwen gevallen in de overtuiging dat Vrouw kent Always Best. Er is zelfs een zin om het te versterken: "Happy vrouw, gelukkig leven." Dat veel ruimte niet verlaat voor zijn adviezen, doet

Het is een gemakkelijke stereotype te kopen in?. Kijk naar de media. Films, tv, reclame - ze zijn allemaal gevuld met beelden van ongelukkige man en slimme vrouwen. Hij kan niet koken. Hij kan niet zorgen voor de kinderen. Als je hem sturen om drie dingen te krijgen, komt hij terug met twee - en ze zullen allebei verkeerd zijn. We zien het opnieuw en opnieuw.

Wat deze constante zeurende en hameren doet is een boodschap aan onze mannen die zegt te sturen "wij hebben geen respect voor je. We denken niet dat je slim genoeg om de dingen goed te doen hebt. Wij verwachten dat u verknoeien. En als je dat doet, zul je worden opgeroepen op het snel en zonder voorbehoud. "Gezien dit soort negatieve versterking in de tijd, hij voelt alsof er niets dat hij kan doen is rechts (in jouw ogen). Als hij ervan overtuigd met zichzelf en wie hij is, zal hij tot u komen kwalijk. Als hij helemaal onzeker over zichzelf, zal hij beginnen te geloven, en het wordt een self-fulfilling prophecy. Geen van beiden is een wenselijke, gunstig resultaat voor u, hem of het huwelijk.

Heeft mijn man hetzelfde doen voor mij? Net zoals ik weet zeker dat er zijn ontelbare vrouwen die nooit dit soort dingen niet doen om hun echtgenoten, ik weet zeker dat er mannen zijn die dit doen om hun vrouwen ook. Maar ik denk niet dat het als een typisch mannelijke eigenschap. Terwijl ik daar zat en erover nadacht, besefte ik dat mijn man had hetzelfde gedrag niet weer naar me toe. Ik dacht zelfs over enkele keren dat ik echt wel fouten maken. De tijd die ik gesteund in de gate en krabde de auto? Hij zei nooit een woord over. De tijd dat ik was het maken van het diner, werd afgeleid door een telefoontje van mijn moeder, en verbrandde het met as? Hij zei gewoon: "We kunnen gewoon een pizza bestellen." De tijd die ik heb geprobeerd om het nieuwe terras meubilair in elkaar gezet en liet zijn goede hulpmiddelen in de regen? "Ongelukken gebeuren", was zijn enige reactie.

Ik huiverde te denken wat ik zou hebben gezegd was de schoen is op de andere voet en hij had die fouten gemaakt.

Dus is hij gewoon een beter mens dan ik? Waarom doet hij niet bijten mijn hoofd uit als ik niet de dingen doen zoals hij wil? Ik zou wel gek om te denken dat het niet gebeurt zijn. En toch weet ik niet hij mij ooit uit met het verzoek. Het lijkt niet dat hij als bedoeling het veranderen van de manier waarop ik dingen te doen. Maar waarom?

Misschien moet ik nemen wat hij zei altijd tegen de nominale waarde. Het feit dat deze kleine dingen "echt niet zo veel uit voor hem" is niet een teken dat hij lui is, of dat hij is niet in staat om te leren, of dat hij gewoon niet een verdomd over wat ik wil geven. Misschien aan hem, de kleine details zijn niet zo belangrijk in zijn geest - en terecht. Ze zijn niet het soort dingen om gevechten te beginnen. Ze zijn niet het soort dingen die hij nodig heeft om te veranderen over mij. Het is zeker niet hem dom of onhandig te maken. Hij is gewoon niet zo bezig met een aantal van de minutia als ik. En het is de reden waarom hij niet in paniek raken als hij aan de andere kant van het hek.

De onderste lijn in dit alles is dat ik koos voor deze man als mijn partner. Hij is niet mijn dienaar. Hij is niet mijn werknemer. Hij is niet mijn kind. Ik wist niet dat hij stom was toen ik hem getrouwd - anders zou ik niet hebben. Hij hoeft niet te worden berispt door mij, want ik hou niet van de manier waarop hij dat doet een aantal dingen.

Toen ik op dat punt mentaal, vervolgens maakte me gaan nadenken over alle goede dingen over hem. Hij is intelligent. Hij is een goed mens. Hij is gewijd. Hij is geweldig met de kinderen. En hij doet altijd helpen rond het huis. (Gewoon niet altijd naar mijn smaak!) Sterker nog, niet alleen heeft hij zich onthouden van het geven van me verdriet als ik fouten maak of dingen anders dan hem te doen, hij is altijd erg prettig geweest om mijn manier van doen. En voor het grootste deel, als hij merkt dat ik liever iets te doen op een bepaalde manier, probeert hij om het te onthouden in de toekomst. In plaats van zich te concentreren op die mooie dingen, ik gehamerd op de negatieve. En nogmaals, ik weet dat ik niet alleen in deze.

Als we blijven proberen om onze echtgenoten zich kleine, of dwaas, of onhandig omdat ze af en toe verknoeien (en ik gebruik die term ook betekenen "dingen anders doen dan ons"), dan uiteindelijk ze gaan stoppen met proberen om dingen te doen. Of erger nog, ze eigenlijk gaan geloven die etiketten waar zijn.

In mijn geval is het mijn man van 12+ jaar heb ik het over heb. Dezelfde man die thanklessly veranderde mijn autoband in de regen. De man die onze kinderen geleerd om fietsen te rijden. De persoon die met mij verbleven in het ziekenhuis de hele nacht toen mijn moeder ziek was. De man die altijd hard heeft gewerkt om een ​​fatsoenlijk leven te maken en te ondersteunen zijn familie.

Hij weet hoe de olie in de auto. Hij kan opnieuw installeren van het besturingssysteem van de computer. Hij tilt dingen voor mij dat te zwaar zijn en opent vast jar deksels. Hij schoppen de stoep. Hij kan zetten een ventilator aan het plafond. Hij lost het toilet als het niet zal stoppen. Ik kan het niet (of niet), een van die dingen te doen. En toch geef ik hem verdriet over een gerecht niet op zijn plaats. Hij is een goede man die doet veel voor mij, en verdient het niet te worden lastig gevallen op kleine dingen die echt niet uit in de grote regeling van dingen.

Sinds mijn openbaring, probeer ik te vangen mezelf toen ik begin te zeuren. Ik ben niet altijd 100% consistent, maar ik weet dat ik heb gekregen een stuk beter. En ik heb gezien dat een kleine verandering te maken een grote verbetering in onze relatie. Dingen lijken meer ontspannen. We lijken te krijgen samen beter. Het denk dat we allebei beginnen elkaar meer te zien als betrouwbare partners, niet hoor en wederhoor tegenstanders op gespannen voet met elkaar in onze dag-tot-dag bestaan. Ik heb zelfs gekomen om die soms zijn manier van doen kan beter zijn te accepteren!

Het duurt twee tot een partnerschap te maken. Niemand heeft altijd gelijk en niemand is altijd verkeerd. En je bent niet altijd gaat om oog in oog te zien op elk klein ding. Het maakt je niet slimmer, of beter, of meer recht te wijzen elk klein ding hij dat is niet naar wens te maken. Dames, vergeet niet, het is gewoon hamburger vlees

Het bericht Vrouw beseft dat ze er per ongeluk Misbruik Haar Echtgenoot deze hele tijd ... verscheen voor het eerst op dating, liefde en seks tips. | U helpen aantrekken en behouden van Liefde in je leven.

dating, liefde en seks Tips | U helpen aantrekken en behouden van Liefde in je leven

Tienerjaren, Technologie en romantische relaties

De adolescentie is een tijd van ongelooflijk fysieke, sociale en emotionele groei, en peer relaties - vooral romantische degenen - een belangrijke sociale focus voor veel jongeren. Inzicht in de rol van sociale en digitale media spelen in deze romantische relaties is cruciaal, gezien hoe diep verstrikt deze technologische devices zijn in het leven van de Amerikaanse jeugd en hoe snel deze platforms en apparaten te wijzigen.

Deze studie toont aan dat de digitale realm is een onderdeel van een bredere universum waarin tieners ontmoeten, datum en breken satisfied romantische partners. Online ruimten worden zelden gebruikt om aan romantische partners, maar spelen een belangrijke rol in de manier waarop tieners flirten, woo en communiceren satisfied potentiële en huidige vlammen.

Dit relationship onderzoekt digitale romantische praktijken Amerikaanse tieners '. Het heeft betrekking op de resultaten van een nationale Bench Proving ground onderzoek onder tieners leeftijden van 13 kid 17; het hele relationship, het woord 'teens' verwijst naar pass away in die leeftijdscategorie, tenzij anders vermeld. De enquête werd online uitgevoerd van 25 september kid 9 oktober 2014 en 10 februari kid 16 maart 2015; 16 online en in-persoon focusgroepen met tieners werden uitgevoerd in april 2014 en november 2014. De belangrijkste bevindingen uit dit onderzoek zijn onder andere:

Relatief weinig Amerikaanse tieners hebben een romantische partner online ontmoet

8% van alle Amerikaanse tieners hebben voldaan aan een romantische partner Online Overall, 35 % van de Amerikaanse tieners leeftijd 13 toddler 17 ooit heb gedateerd, aangesloten fulfilled of anderszins een relatie met een andere persoon, 1 en 18 % zijn momenteel in een romantische relatie. Hoewel 57 % van de tieners vriendschappen zijn begonnen in een digitale ruimte, tieners zijn veel minder kans te hebben begonnen aan een romantische relatie pass away on-line gestart. Een meerderheid van de tieners satisfied dating ervaring (76 %) zeggen dat ze alleen maar gedateerd mensen pass away ze ontmoet by means of offline methoden. Een kwart (24 %) van de teenager "daters" of ongeveer 8 % van alle tieners zijn gedateerd of aangesloten fulfilled iemand die ze online ontmoet. Van degenen pass away een partner online ontmoet hebben, de meerderheid ontmoette op social media websites, en het grootste deel van chicken ontmoet op Facebook.

Social media is een top locatie voor flirten

Terwijl de meeste teen romantische relaties niet online te beginnen, de technologie is een belangrijk tool voor flirten en het uiten van belang in een potentiële partner. Samen met de in-persoon flirten, tieners vaak gebruik van sociale media om willen, commentaar, "vriend" of grap rond met iemand op wie ze een oogje. Van alle tieners.

 • 55 % van alle tieners leeftijden van 13 toddler 17 hebben geflirt of gesproken met iemand in persoon te laten weten dat ze geïnteresseerd zijn
 • 50 % van de tieners hebben iemand te laten weten dat ze geïnteresseerd waren in chicken romantisch doorway friending ze op Facebook of andere social networks site.
 • 47 % hebben hun aantrekkingskracht doorway de wens, commentaar of anderszins interactie fulfilled die persoon op sociale media uitgedrukt.
 • 46 % heeft iets grappigs of interessante gedeeld fulfilled hun romantische interesse online
 • 31 % stuurde ze flirterig berichten.
 • 11 % hebben ze een afspeellijst gemaakt.
 • 10 % hebben flirterige of hot foto's of video's van zichzelf gestuurd. 2
 • 7 % van een video gemaakt zijn voor hen.

Digital flirten heeft "entry-level" en meer geavanceerde elementen voor kinderen en jongeren, afhankelijk van de aard van de relatie en hun ervaringen satisfied virtuele flirten strategieën

Elk van de flirten gedrag gemeten in de enquête komt vaker voor bij kinderen en jongeren fulfilled eerdere dating ervaring dan onder degenen pass away nog nooit eerder gedateerd. Maar terwijl sommige van deze gedragingen zijn minstens relatief vaak voor onder dateren neofieten, anderen zijn bijna volledig bezig met doorway kinderen en jongeren satisfied eerdere relatie ervaren.

Als het gaat om "entry-level" flirten, tieners pass away nooit in een romantische relatie geweest zijn meest comfortabele laat iemand weten dat ze geïnteresseerd zijn in chicken romantisch met behulp van de volgende manieren:

 • Flirting of met ze te praten in persoon: 39 % van de tieners zonder dating ervaring hebben gedaan. Deze
 • Friending hen of deel te nemen in het algemeen interacties op social media: Ongeveer een derde (37 %) van de jongeren zonder dating ervaring hebben bevriend satisfied iemand die ze geïnteresseerd zijn in romantisch en een vergelijkbare 34 % hebben gewild, gereageerd op een post of anderszins interactie fulfilled een oogje op social networks.
 • Het delen van grappige of interessante dingen met chicken online. Ongeveer 31 % van de tieners zonder dating ervaring hebben dit gedaan.

Aan de andere kant, meer geavanceerde en soms openlijk seksueel suggestieve online gedrag worden meestal tentoongesteld doorway tieners pass away eerdere ervaring in romantische relaties:

 • Volledig 63 % van de tieners met dating ervaring hebben flirterige berichten naar iemand die ze geïnteresseerd waren in; slechts 14 % van de tieners zonder dating ervaring hebben gedaan.
 • 23 % van de tieners fulfilled dating ervaring hebben sexy of flirterige foto's of video's naar iemand die ze geïnteresseerd waren in, in vergelijking fulfilled slechts 2 % van de tieners zonder dating ervaring.

Meisjes zijn vaker doelwit van ongemakkelijke flirten tactiek

Niet alle flirten gedrag wordt gewaardeerd of wenselijk zijn. Een kwart (25 %) van alle tieners zijn zonder vrienden of iemand op sociale media geblokkeerd omdat pass away persoon is flirten op een manier die chicken ongemakkelijk.

Net als volwassen vrouwen zijn vaak onderworpen aan meer frequente en intensieve intimidatie online, tiener meisjes zijn aanzienlijk vaker dan jongens ervaren ongemakkelijk flirten binnen de sociale media-omgevingen. Volledig 35 % van alle tienermeisjes hebben moeten blokkeren of Unfriend iemand pass away flirten op een manier pass away chicken ongemakkelijk, het dubbele van de 16 % van de jongens pass away deze stap hebben genomen.

Social media helpt tiener daters aan het gevoel dichter bij hun romantische companion, maar voedt ook jaloezie en onzekerheid

Veel tieners in relaties zien social networks als een plek waar ze kunnen voelen zich meer verbonden fulfilled de dagelijkse gebeurtenissen in het leven van hun significante andere's, delen emotionele verbindingen, en laten hun significante andere weten dat ze zorg. Op hetzelfde minute, kan het gebruik van social networks websites teenagers 'ook leiden kid gevoelens van jaloezie of onzekerheid over de stabiliteit van hun relaties. Maar zelfs tieners die aangeven dat sociale media een rol heeft gespeeld in hun relatie (of het nu voor goede of 10 kwade) hebben de neiging om te voelen dat zijn rol is relatief bescheiden in de grote regeling van dingen.

Onder tiener sociale media gebruikers met een relatie ervaring (30 % van de totale bevolking van pass away leeftijd 13 tot 17):

 • 59 % zegt dat social networks maakt ze voelen zich meer verbonden fulfilled wat emergency room gebeurt in hun belangrijke leven van anderen; 15 % geeft aan dat het geeft hen het gevoel "veel" meer verbonden
 • 47 % zegt dat social media biedt een plek voor chicken om te laten zien hoeveel ze zorg over hun significante andere.; 12 % mee eens "veel".
 • 44 % zegt dat social media helpt hen het gevoel emotioneel dichter bij hun significante andere, fulfilled 10 % het gevoel op pass away manier "veel."
 • 27 % zegt dat social networks geeft hen het gevoel jaloers of onzeker over hun relatie, fulfilled 7 % het gevoel op deze manier "een veel."

Jongens zijn iets vaker dan meisjes om sociale media te zien als een ruimte voor de emotionele en logistieke verbinding satisfied hun significante andere

Onder tieners leeftijd 13 toddler 17 die gebruik maken van sociale media en hebben een relatie ervaring:

 • 65 % van de jongens zeggen dat sociale media maakt ze voelen zich meer verbonden satisfied wat er gebeurt in hun belangrijke leven van anderen (vergeleken met 52 % van de meisjes). Ongeveer 16 % van deze jongens melden dat deze platforms hen het gevoel "veel" meer verbonden.
 • 50 % van de jongens zeggen dat social networks geeft chicken het gevoel meer emotioneel verbonden met hun significante andere (vergeleken fulfilled 37 % van de meisjes). Ongeveer 13 % van de jongens voelen "veel" emotioneel dicht.

Teenager daters zoals de mogelijkheid om in het openbaar te tonen hun liefde en steun voor romantische relaties van anderen. Maar ze vinden het ook mogelijk maakt te veel mensen betrokken worden bij hun persoonlijke zaken

Voor sommige tieners, sociale media is een ruimte waar ze hun relatie satisfied anderen kunnen weergeven door publiekelijk uiten van hun genegenheid op het platform. Meer dan een derde (37 %) van de tieners satisfied de relatie ervaring (ook wel "teen daters" in dit verslag) hebben sociale media gebruikt om te laten hun partner weten hoeveel ze willen op een manier pass away zichtbaar was voor andere mensen in hun netwerk. Zoals hierboven vermeld, tiener daters zeggen social media geeft chicken het gevoel alsof ze een plek om te laten zien hoeveel ze zorg over hun vriend, vriendin of significante andere. Iets minder dan de helft van de jongeren (47 %) zeggen dat ze het gevoel op deze manier over social media.

Tieners ook gebruik maken van sociale media om de publieke steun of goedkeuring van romantische relaties van anderen te uiten. Bijna tweederde (63 %) van de tieners satisfied dating ervaring hebben gepost of graag iets op sociale media als een manier om hun steun van één van de relaties van hun vrienden te geven. Meisjes zijn vooral waarschijnlijk om relaties vrienden te ondersteunen op social media: 71 % van de meisjes met dating ervaring hebben gedaan, in vergelijking satisfied 57 % van de jongens

Maar zelfs als ze gebruik maken van sociale media om genegenheid, display. hun relaties en ondersteunen de relaties van hun vrienden, veel tiener daters ook uiten ergernis over het publieke karakter van hun eigen romantische partnerschappen op social media. Circa 69 % van de gebruikers van sociale media tiener satisfied dating ervaring ermee eens dat er te veel mensen kunnen zien wat er gebeurt in hun relatie op social media; 16 % van deze groep "sterk" eens.

Veel tieners in romantische relaties verwachten dagelijkse communicatie fulfilled hun significante andere

De meeste tieners in romantische relaties gaan ervan uit dat zij en hun partner zal controleren fulfilled elkaar met grote regelmaat gedurende de dag.

 • Teen daters Meestal hebben soortgelijke Communicatie verwachtingen als Hun Significant Other In general, 85 % van de tieners in een romantische relatie verwachten te horen van hun companion of een significante andere ten minste eenmaal per dag, zo niet vaker.
 • 11 % verwacht te horen van hun companion per uur.
 • 35 % verwacht iets om de paar uur te horen.
 • 38 % verwacht te horen van hun significante andere een keer per dag.

Op de vraag over de verwachtingen van hun partner voor hun eigen communicatie, een vergelijkbaar patroon naar voren komt.

 • 88 % van de tieners in romantische relaties zeggen dat hun companion verwacht te horen van hen minstens een keer each dag.
 • 15 % zegt dat ze wordt verwacht om het uur in te checken.
 • 38 % wordt verwacht om dit te doen om de paar uur.
 • 35 % wordt verwacht dat zo een keer per dag te doen.

Texting, telefoongesprekken en in persoon opknoping uit zijn de belangrijkste manieren tieners tijd doorbrengen satisfied hun belangrijke anderen

Als het gaat om tijd doorbrengen satisfied een significante andere, tieners zeggen sms'en is de top-methode, maar telefoon bellen en in persoon tijd mix fulfilled andere digitale middelen om in contact te blijven. Gevraagd hoe vaak ze tijd doorgebracht fulfilled hun huidige of voormalige vriend, vriendin of significante andere op bepaalde platforms, tiener daters vertelden ons dat ze te gebruiken:

 • Tekstberichten - 92 % van tieners met romantische relatie ervaring hebben tijd tekstberichten tenminste soms doorgebracht met hun companion
 • Praten over de telefoon -. 87 % zijn tijd besteed praten aan de telefoon satisfied hun significante andere.
 • Het samenzijn in persoon -. 86 % hebben tijd samen doorgebracht in persoon, buiten de schooluren
 • Sociale media -. 70 % hebben tijd samen doorgebracht posten op social media sites
 • Immediate of online messaging -. 69 % zijn tijd doorgebracht satisfied hun significante andere satisfied behulp van directe of online message
 • Videochat - 55 % zegt dat ze hebben tijd fulfilled hun partner video-chatten
 • Message applications -. 49 % hebben gebruikt message applications om verbonden te blijven aan hun partner
 • E-mail -. 37 % gebruikt email om tijd door te brengen met een significante andere
 • Talk tijdens het afspelen van video spellen - 31 % praten fulfilled hun companion tijdens het spelen van videogames samen

 Breaking Up In Person Is meeste maatschappelijk aanvaardbare methode Tieners overwegen het tekstbericht uiteenvallen naar maatschappelijk ongewenst zijn, maar een aanzienlijk aantal tieners fulfilled relatie ervaring hebben gebroken fulfilled - of hebben gebroken satisfied anderen - satisfied behulp van tekstberichten

 Ondanks het feit dat veel minder

De meest sociaal aanvaardbare manier om te breken met iemand doorway satisfied een in-persoon gesprek, en deze gesprekken zijn de meest voorkomende manier waarop scheidingen plaatsvinden in een instelling "real-world". Terwijl de meeste tieners waardeert een in-persoon te praten als de meest aanvaardbare manier om te breken fulfilled iemand, hebben ongeveer 62 % van de tieners fulfilled relatie ervaring gebroken fulfilled iemand in persoon, en 47 % zijn gebroken satisfied doorway middel van een in-persoon discussie.

Tekstberichten - die algemeen wordt beschouwd als een van de minst aanvaardbare manieren breken fulfilled iemand - vaker voorkomt in de context van werkelijke verhoudingen dan de vermeende aanvaardbaarheid kunnen wijzen. Ongeveer 27 % van de tieners met relatie ervaring hebben gebroken satisfied iemand through sms, hebben 31 % is gebroken fulfilled op deze manier.

Telefoongesprekken, pass away worden gezien als de tweede meest aanvaardbare manier breken met iemand, zijn net zo gewoon als een breuk tekst; 29 % van de tieners fulfilled relatie ervaring hebben gebroken fulfilled iemand via de telefoon, en 27 % zijn gebroken met op deze manier.

En scheidingen door middel van sociale media (pass away, zoals teksten, worden ook gezien als satisfied lage niveaus van aanvaardbaarheid) zijn ook relatief vaak -. 18 % van de tieners met dating ervaring hebben meegemaakt of geïnitieerd een breuk doorway het sturen van een eigen social media bericht, het veranderen van hun relatie condition op Facebook of het plaatsen van een condition update

Relatief kleine aantallen tiener daters bezighouden met potentieel regelen of schadelijk digitale gedrag van een partner of ex-partner

Internet dating is niet altijd een positieve ervaring voor de jeugd, in persoon of digitaal. In deze studie hebben we tiener daters gevraagd over een aantal dingen pass away ze zou hebben gedaan online of satisfied een telefoon aan iemand die ze verkering hadden of gebruikt worden kid op heden. Deze gedragingen vallen op een spectrum van ernst, van mogelijk onschadelijk te verontrustend. En de meeste van deze activiteiten zijn sterk afhankelijk van de context -. Als de ene persoon schattig is een andere persoon griezelig

 • 11 % van de tiener daters een mobiel of on the internet account van de huidige of vroegere partner hebt geopend
 • 10 % zijn gewijzigd of verwijderd van hun companion of ex-partner social media profiel.
 • 10 % heeft een vriend, vriendin of ex lover in een bericht geïmiteerd.
 • 8 % van de tieners hebben genante foto's van een huidige of voormalige companion gestuurd naar iemand anders.
 • 4 % heeft een GENERAL PRACTITIONER of het bijhouden van het programma om het apparaat een companions 'gedownload zonder hun medeweten.

 relatief weinig tiener daters Ervaar Potentieel Controlling of misbruik Een klein deel van de tiener daters hebben potentieel misbruik of het regelen van het gedrag doorway een huidige of voormalige companion ervaren

Past plegen potentieel ongepaste of schadelijke gedrag, tiener daters ook kunnen de ontvangers van -eventueel ernstiger - het controleren of potentieel misbruik ervaringen bij de handen van belangrijke anderen. Deze vragen negen ervaringen en of deze zich tijdens een relatie en/ of na een relatie eindigt. En net als de praktijken van onze respondenten vertelden ons dat ze zich bezighouden satisfied bovenstaande, deze gedragingen en ervaringen zijn in sommige gevallen afhankelijk van de context van de interactie

Tijdens een relatie tieners zijn de meeste kans om ervaring:

 • 31 % van de tieners fulfilled dating ervaring relationship dat een huidige of voormalige partner gecontroleerd op chicken meerdere keren per dag op het web of mobiele telefoon, satisfied de vraag waar ze waren, wie ze waren fulfilled of wat ze aan het doen waren.
  • 26 % van de tiener daters melden dat hun partner gecontroleerd op hen tijdens hun relatie.
  • 5 % van de tiener daters melden dat een ex-partner gecontroleerd op hen meerdere keren per dag na hun relatie beëindigd.
 • 21 % van de tiener daters melden dat een huidige of voormalige vriend, vriendin of partner heeft lees hun sms-berichten zonder toestemming .
  • 18 % van de tiener daters melden een dergelijke ervaring in de loophole van hun relatie.
  • 3 % rapport dat een companion lezen hun teksten zonder toestemming nadat hun relatie was afgelopen.
 • 15 % van de tiener daters (of 5 % van alle tieners) zeggen dat een huidige of voormalige partner gebruikt het web of sms-berichten naar druk hen deel te nemen aan seksuele activiteit ze niet willen hebben.
  • 10 % van de tiener daters melden dat dit tijdens een relatie gebeurd.
  • 5 % relationship dat een ex-partner deed dit om ze na een relatie beëindigd.

Potentieel controleren en schadelijk gedrag tieners ervaring, zowel tijdens als na een relatie fulfilled vergelijkbare frequentie 3 :

 • 16 % van de tiener daters zijn doorway een huidige of voormalige partner is nodig om verwijderen voormalige vriendinnen of vriendjes uit hun lijst vrienden op Facebook, Twitter of andere sociale media.
  • 10 % van de tieners ervaren dit tijdens hun relatie; 7 % ervaring na een breuk.
 • 13 % van de tieners met dating ervaring melden dat hun huidige of voormalige companion eiste dat zij delen hun wachtwoorden email en net accounts satisfied chicken.
  • En tieners zijn ongeveer even zoveel kans om dit te ervaren tijdens een relatie (7 %) als na een relatie eindigt (5 %).
 • 11 % van tieners fulfilled relatie ervaring relationship dat een huidige of voormalige partner hen heeft contact opgenomen op het web of op hun mobiele telefoon te dreigen chicken te kwetsen .
  • 8 % van de tieners satisfied dating ervaring zijn digitaal bedreigd door een ex-spouse.
  • 4 % dit ervaren tijdens een relatie.
 • 8 % van de tiener daters melden dat een huidige of ex-partner pass away informatie op het web tegen hen , lastig te vallen of in verlegenheid te brengen hen.
  • 4 % hadden dit tijdens een relatie gebeuren, en nog eens 4 % hebben meegemaakt nadat de relatie beëindigd.

Na een relatie eindigt, tieners meer kans om ervaring:

 • 22 % van de tieners met relatie ervaring hebben van een partner had gebruikt het internet of een mobiele telefoon naar noemen ze namen, zet ze neer of zeggen echt dingen betekenen voor chicken.
  • 14 % van de tiener daters melden dat dit gebeurde nadat een relatie beëindigd.
  • 8 % van de tieners melden dat een vriend of vriendin in een relatie dat deze voor hen had gedaan.
 • 15 % van de tiener daters melden dat een huidige of voormalige partner verspreiding geruchten over chicken met behulp van digitale systems, zoals mobiele telefoons of web.
  • 13 % van de jongeren met dating ervaring melden dat dit gebeurde na een breuk;.
  • 2 % van de tiener daters ervaren dit tijdens een relatie
 1. In dit connection, is de vraag die vastgesteld of een participant was een "dater" was vroeg als volgt: "Heb je ooit gedateerd, aangesloten met of anderszins had een romantische relatie fulfilled een andere persoon?" Geen enkele andere definitie werd verstrekt voor een van de voorwaarden van de vraag, hoewel "aansluiten" is bedoeld om een positieve reactie uit te lokken van de tieners betrokken bij meer laid-back, fysieke relaties met collega's
 2. Deze studie niet te vragen over sexting, of verzenden, delen of ontvangen van naakt of bijna naakt foto's en video clip's. Voor onze vorige onderzoek tiener sexting, zie "Tieners en Sexting" en "Sexting" in "Tieners, vriendelijkheid en wreedheid op sociale netwerksites."
 3. De verschillen tussen de procent van de tieners pass away deze dingen tijdens versus ervaren na een relatie zijn niet statistisch substantial voor een van de items in deze sectie.
Seat Research Center: Web, Wetenschap & Technologie "Onderwerpen" Online Dating

Tienerjaren, Technologie en romantische relaties

De adolescentie is een tijd van ongelooflijk fysieke, sociale en emotionele groei, en peer relaties - vooral romantische degenen - een belangrijke sociale concentration voor veel jongeren. Inzicht in de rol van sociale en digitale media spelen in deze romantische relaties is cruciaal, gezien hoe diep verstrikt deze technologische devices zijn in het leven van de Amerikaanse jeugd en hoe snel deze platforms en apparaten te wijzigen.

Deze studie toont aan dat de digitale arena is een onderdeel van een bredere universum waarin tieners ontmoeten, information en breken fulfilled romantische companions. On-line ruimten worden zelden gebruikt om aan romantische companions, maar spelen een belangrijke rol in de manier waarop tieners flirten, court en communiceren met potentiële en huidige vlammen.

Dit rapport onderzoekt digitale romantische praktijken Amerikaanse tieners '. Het heeft betrekking op de resultaten van een nationale Pew Study Center onderzoek onder tieners leeftijden van 13 kid 17; het hele connection, het woord 'teenagers' verwijst naar die in die leeftijdscategorie, tenzij anders vermeld. De enquête werd online uitgevoerd van 25 september kid 9 oktober 2014 en 10 februari toddler 16 maart 2015; 16 online en in-persoon focusgroepen fulfilled tieners werden uitgevoerd in april 2014 en november 2014. De belangrijkste bevindingen uit dit onderzoek zijn onder andere:

Relatief weinig Amerikaanse tieners hebben een romantische companion online ontmoet

8% van alle Amerikaanse tieners hebben voldaan aan een romantische partner Online Overall, 35 % van de Amerikaanse tieners leeftijd 13 kid 17 ooit heb gedateerd, aangesloten satisfied of anderszins een relatie satisfied een andere persoon, 1 en 18 % zijn momenteel in een romantische relatie. Hoewel 57 % van de tieners vriendschappen zijn begonnen in een digitale ruimte, tieners zijn veel minder kans te hebben begonnen aan een romantische relatie pass away on-line gestart. Een meerderheid van de tieners met dating ervaring (76 %) zeggen dat ze alleen maar gedateerd mensen die ze ontmoet through offline methoden. Een kwart (24 %) van de teenager "daters" of ongeveer 8 % van alle tieners zijn gedateerd of aangesloten met iemand die ze online ontmoet. Van degenen die een partner online ontmoet hebben, de meerderheid ontmoette op social networks websites, en het grootste deel van hen ontmoet op Facebook.

Social media is een top locatie voor flirten

Terwijl de meeste teen romantische relaties niet online te beginnen, de technologie is een belangrijk tool voor flirten en het uiten van belang in een potentiële partner. Samen fulfilled de in-persoon flirten, tieners vaak gebruik van sociale media om willen, commentaar, "vriend" of grap rond fulfilled iemand op wie ze een oogje. Van alle tieners.

 • 55 % van alle tieners leeftijden van 13 toddler 17 hebben geflirt of gesproken met iemand in persoon te laten weten dat ze geïnteresseerd zijn
 • 50 % van de tieners hebben iemand te laten weten dat ze geïnteresseerd waren in chicken romantisch doorway friending ze op Facebook of andere social networks website.
 • 47 % hebben hun aantrekkingskracht door de wens, commentaar of anderszins interactie met pass away persoon op sociale media uitgedrukt.
 • 46 % heeft iets grappigs of interessante gedeeld fulfilled hun romantische interesse online
 • 31 % stuurde ze flirterig berichten.
 • 11 % hebben ze een afspeellijst gemaakt.
 • 10 % hebben flirterige of gorgeous foto's of video's van zichzelf gestuurd. 2
 • 7 % van een video clip gemaakt zijn voor chicken.

Digital flirten heeft "entry-level" en meer geavanceerde elementen voor kinderen en jongeren, afhankelijk van de aard van de relatie en hun ervaringen met virtuele flirten strategieën

Elk van de flirten gedrag gemeten in de enquête komt vaker voor bij kinderen en jongeren fulfilled eerdere dating ervaring dan onder degenen pass away nog nooit eerder gedateerd. Maar terwijl sommige van deze gedragingen zijn minstens relatief vaak voor onder dateren neofieten, anderen zijn bijna volledig bezig fulfilled door kinderen en jongeren met eerdere relatie ervaren.

Als het gaat om "entry-level" flirten, tieners pass away nooit in een romantische relatie geweest zijn meest comfortabele laat iemand weten dat ze geïnteresseerd zijn in hen romantisch fulfilled behulp van de volgende manieren:

 • Flirting of met ze te praten in persoon: 39 % van de tieners zonder dating ervaring hebben gedaan. Deze
 • Friending chicken of deel te nemen in het algemeen interacties op social media: Ongeveer een derde (37 %) van de jongeren zonder dating ervaring hebben bevriend satisfied iemand die ze geïnteresseerd zijn in romantisch en een vergelijkbare 34 % hebben gewild, gereageerd op een post of anderszins interactie satisfied een oogje op social media.
 • Het delen van grappige of interessante dingen met hen online. Ongeveer 31 % van de tieners zonder dating ervaring hebben dit gedaan.

Aan de andere kant, meer geavanceerde en soms openlijk seksueel suggestieve online gedrag worden meestal tentoongesteld doorway tieners pass away eerdere ervaring in romantische relaties:

 • Volledig 63 % van de tieners fulfilled dating ervaring hebben flirterige berichten naar iemand die ze geïnteresseerd waren in; slechts 14 % van de tieners zonder dating ervaring hebben gedaan.
 • 23 % van de tieners met dating ervaring hebben hot of flirterige foto's of video's naar iemand pass away ze geïnteresseerd waren in, in vergelijking met slechts 2 % van de tieners zonder dating ervaring.

Meisjes zijn vaker doelwit van ongemakkelijke flirten tactiek

Niet alle flirten gedrag wordt gewaardeerd of wenselijk zijn. Een kwart (25 %) van alle tieners zijn zonder vrienden of iemand op sociale media geblokkeerd omdat die persoon is flirten op een manier pass away chicken ongemakkelijk.

Net als volwassen vrouwen zijn vaak onderworpen aan meer frequente en intensieve intimidatie online, tiener meisjes zijn aanzienlijk vaker dan jongens ervaren ongemakkelijk flirten binnen de sociale media-omgevingen. Volledig 35 % van alle tienermeisjes hebben moeten blokkeren of Unfriend iemand pass away flirten op een manier die chicken ongemakkelijk, het dubbele van de 16 % van de jongens pass away deze stap hebben genomen.

Social network helpt tiener daters aan het gevoel dichter bij hun romantische companion, maar voedt ook jaloezie en onzekerheid

Veel tieners in relaties zien social networks als een plek waar ze kunnen voelen zich meer verbonden fulfilled de dagelijkse gebeurtenissen in het leven van hun significante andere's, delen emotionele verbindingen, en laten hun significante andere weten dat ze zorg. Op hetzelfde minute, kan het gebruik van social networks websites teens 'ook leiden tot gevoelens van jaloezie of onzekerheid over de stabiliteit van hun relaties. Maar zelfs tieners die aangeven dat sociale media een rol heeft gespeeld in hun relatie (of het nu voor goede of ten kwade) hebben de neiging om te voelen dat zijn rol is relatief bescheiden in de grote regeling van dingen.

Onder tiener sociale media gebruikers satisfied een relatie ervaring (30 % van de totale bevolking van pass away leeftijd 13 kid 17):

 • 59 % zegt dat social networks maakt ze voelen zich meer verbonden met wat er gebeurt in hun belangrijke leven van anderen; 15 % geeft aan dat het geeft hen het gevoel "veel" meer verbonden
 • 47 % zegt dat social media biedt een plek voor hen om te laten zien hoeveel ze zorg over hun significante andere.; 12 % mee eens "veel".
 • 44 % zegt dat social networks helpt chicken het gevoel emotioneel dichter bij hun significante andere, met 10 % het gevoel op pass away manier "veel."
 • 27 % zegt dat social media geeft hen het gevoel jaloers of onzeker over hun relatie, fulfilled 7 % het gevoel op deze manier "een veel."

Jongens zijn iets vaker dan meisjes om sociale media te zien als een ruimte voor de emotionele en logistieke verbinding fulfilled hun significante andere

Onder tieners leeftijd 13 tot 17 die gebruik maken van sociale media en hebben een relatie ervaring:

 • 65 % van de jongens zeggen dat sociale media maakt ze voelen zich meer verbonden satisfied wat emergency room gebeurt in hun belangrijke leven van anderen (vergeleken fulfilled 52 % van de meisjes). Ongeveer 16 % van deze jongens melden dat deze platforms chicken het gevoel "veel" meer verbonden.
 • 50 % van de jongens zeggen dat social networks geeft chicken het gevoel meer emotioneel verbonden satisfied hun significante andere (vergeleken satisfied 37 % van de meisjes). Ongeveer 13 % van de jongens voelen "veel" emotioneel dicht.

Teen daters zoals de mogelijkheid om in het openbaar te tonen hun liefde en steun voor romantische relaties van anderen. Maar ze vinden het ook mogelijk maakt te veel mensen betrokken worden bij hun persoonlijke zaken

Voor sommige tieners, sociale media is een ruimte waar ze hun relatie satisfied anderen kunnen weergeven door publiekelijk uiten van hun genegenheid op het system. Meer dan een derde (37 %) van de tieners fulfilled de relatie ervaring (ook wel "teen daters" in dit verslag) hebben sociale media gebruikt om te laten hun companion weten hoeveel ze willen op een manier die zichtbaar was voor andere mensen in hun netwerk. Zoals hierboven vermeld, tiener daters zeggen social media geeft chicken het gevoel alsof ze een plek om te laten zien hoeveel ze zorg over hun vriend, vriendin of significante andere. Iets minder dan de helft van de jongeren (47 %) zeggen dat ze het gevoel op deze manier over social media.

Tieners ook gebruik maken van sociale media om de publieke steun of goedkeuring van romantische relaties van anderen te uiten. Bijna tweederde (63 %) van de tieners fulfilled dating ervaring hebben gepost of graag iets op sociale media als een manier om hun steun van één van de relaties van hun vrienden te geven. Meisjes zijn vooral waarschijnlijk om relaties vrienden te ondersteunen op social media: 71 % van de meisjes satisfied dating ervaring hebben gedaan, in vergelijking satisfied 57 % van de jongens

Maar zelfs als ze gebruik maken van sociale media om genegenheid, display. hun relaties en ondersteunen de relaties van hun vrienden, veel tiener daters ook uiten ergernis over het publieke karakter van hun eigen romantische partnerschappen op social networks. Circa 69 % van de gebruikers van sociale media tiener satisfied dating ervaring ermee eens dat er te veel mensen kunnen zien wat emergency room gebeurt in hun relatie op social media; 16 % van deze groep "sterk" eens.

Veel tieners in romantische relaties verwachten dagelijkse communicatie met hun significante andere

De meeste tieners in romantische relaties gaan ervan uit dat zij en hun partner zal controleren satisfied elkaar fulfilled grote regelmaat gedurende de dag.

 • Teen daters Meestal hebben soortgelijke Communicatie verwachtingen als Hun Significant Other Overall, 85 % van de tieners in een romantische relatie verwachten te horen van hun companion of een significante andere ten minste eenmaal each dag, zo niet vaker.
 • 11 % verwacht te horen van hun partner each uur.
 • 35 % verwacht iets om de paar uur te horen.
 • 38 % verwacht te horen van hun significante andere een keer per dag.

Op de vraag over de verwachtingen van hun partner voor hun eigen communicatie, een vergelijkbaar patroon naar voren komt.

 • 88 % van de tieners in romantische relaties zeggen dat hun partner verwacht te horen van hen minstens een keer each dag.
 • 15 % zegt dat ze wordt verwacht om het uur in te checken.
 • 38 % wordt verwacht om dit te doen om de paar uur.
 • 35 % wordt verwacht dat zo een keer per dag te doen.

Texting, telefoongesprekken en in persoon opknoping uit zijn de belangrijkste manieren tieners tijd doorbrengen met hun belangrijke anderen

Als het gaat om tijd doorbrengen fulfilled een significante andere, tieners zeggen sms'en is de top-methode, maar telefoon bellen en in persoon tijd mix satisfied andere digitale middelen om in call te blijven. Gevraagd hoe vaak ze tijd doorgebracht met hun huidige of voormalige vriend, vriendin of significante andere op bepaalde platforms, tiener daters vertelden ons dat ze te gebruiken:

 • Tekstberichten - 92 % van tieners met romantische relatie ervaring hebben tijd tekstberichten tenminste soms doorgebracht fulfilled hun companion
 • Praten over de telefoon -. 87 % zijn tijd besteed praten aan de telefoon met hun significante andere.
 • Het samenzijn in persoon -. 86 % hebben tijd samen doorgebracht in persoon, buiten de schooluren
 • Sociale media -. 70 % hebben tijd samen doorgebracht posten op social networks sites
 • Immediate of on-line messaging -. 69 % zijn tijd doorgebracht fulfilled hun significante andere fulfilled behulp van directe of on-line message
 • Videochat - 55 % zegt dat ze hebben tijd fulfilled hun companion video-chatten
 • Messaging applications -. 49 % hebben gebruikt message applications om verbonden te blijven aan hun companion
 • E-mail -. 37 % gebruikt e-mail om tijd door te brengen met een significante andere
 • Talk tijdens het afspelen van video spellen - 31 % praten satisfied hun partner tijdens het spelen van videogames samen

 Breaking Up In Person Is meeste maatschappelijk aanvaardbare methode Tieners overwegen het tekstbericht uiteenvallen naar maatschappelijk ongewenst zijn, maar een aanzienlijk aantal tieners fulfilled relatie ervaring hebben gebroken satisfied - of hebben gebroken met anderen - met behulp van tekstberichten

 Ondanks het feit dat veel minder

De meest sociaal aanvaardbare manier om te breken satisfied iemand door fulfilled een in-persoon gesprek, en deze gesprekken zijn de meest voorkomende manier waarop scheidingen plaatsvinden in een instelling "real-world". Terwijl de meeste tieners waardeert een in-persoon te praten als de meest aanvaardbare manier om te breken fulfilled iemand, hebben ongeveer 62 % van de tieners fulfilled relatie ervaring gebroken met iemand in persoon, en 47 % zijn gebroken satisfied doorway middel van een in-persoon discussie.

Tekstberichten - pass away algemeen wordt beschouwd als een van de minst aanvaardbare manieren breken met iemand - vaker voorkomt in de context van werkelijke verhoudingen dan de vermeende aanvaardbaarheid kunnen wijzen. Ongeveer 27 % van de tieners met relatie ervaring hebben gebroken satisfied iemand using sms, hebben 31 % is gebroken met op deze manier.

Telefoongesprekken, die worden gezien als de tweede meest aanvaardbare manier breken fulfilled iemand, zijn net zo gewoon als een breuk tekst; 29 % van de tieners satisfied relatie ervaring hebben gebroken fulfilled iemand using de telefoon, en 27 % zijn gebroken satisfied op deze manier.

En scheidingen door middel van sociale media (pass away, zoals teksten, worden ook gezien als met lage niveaus van aanvaardbaarheid) zijn ook relatief vaak -. 18 % van de tieners satisfied dating ervaring hebben meegemaakt of geïnitieerd een breuk door het sturen van een eigen social networks bericht, het veranderen van hun relatie condition op Facebook of het plaatsen van een condition update

Relatief kleine aantallen tiener daters bezighouden fulfilled potentieel regelen of schadelijk digitale gedrag van een companion of ex-partner

Internet dating is niet altijd een positieve ervaring voor de jeugd, in persoon of digitaal. In deze studie hebben we tiener daters gevraagd over een aantal dingen die ze zou hebben gedaan online of fulfilled een telefoon aan iemand pass away ze verkering hadden of gebruikt worden toddler op heden. Deze gedragingen vallen op een range van ernst, van mogelijk onschadelijk te verontrustend. En de meeste van deze activiteiten zijn sterk afhankelijk van de context -. Als de ene persoon schattig is een andere persoon griezelig

 • 11 % van de tiener daters een mobiel of online account van de huidige of vroegere partner hebt geopend
 • 10 % zijn gewijzigd of verwijderd van hun companion of ex-partner social media profiel.
 • 10 % heeft een vriend, vriendin of ex-spouse in een bericht geïmiteerd.
 • 8 % van de tieners hebben genante foto's van een huidige of voormalige partner gestuurd naar iemand anders.
 • 4 % heeft een GPS of het bijhouden van het programma om het apparaat een companions 'gedownload zonder hun medeweten.

 relatief weinig tiener daters Ervaar Potentieel Controlling of misbruik Een klein deel van de tiener daters hebben potentieel misbruik of het regelen van het gedrag door een huidige of voormalige partner ervaren

Beyond plegen potentieel ongepaste of schadelijke gedrag, tiener daters ook kunnen de ontvangers van -eventueel ernstiger - het controleren of potentieel misbruik ervaringen bij de handen van belangrijke anderen. Deze vragen negen ervaringen en of deze zich tijdens een relatie en/ of na een relatie eindigt. En net als de praktijken van onze respondenten vertelden ons dat ze zich bezighouden fulfilled bovenstaande, deze gedragingen en ervaringen zijn in sommige gevallen afhankelijk van de context van de interactie

Tijdens een relatie tieners zijn de meeste kans om ervaring:

 • 31 % van de tieners fulfilled dating ervaring rapport dat een huidige of voormalige partner gecontroleerd op chicken meerdere keren per dag op het web of mobiele telefoon, fulfilled de vraag waar ze waren, wie ze waren fulfilled of wat ze aan het doen waren.
  • 26 % van de tiener daters melden dat hun partner gecontroleerd op chicken tijdens hun relatie.
  • 5 % van de tiener daters melden dat een ex-partner gecontroleerd op chicken meerdere keren per dag na hun relatie beëindigd.
 • 21 % van de tiener daters melden dat een huidige of voormalige vriend, vriendin of companion heeft lees hun sms-berichten zonder toestemming .
  • 18 % van de tiener daters melden een dergelijke ervaring in de loop van hun relatie.
  • 3 % rapport dat een partner lezen hun teksten zonder toestemming nadat hun relatie was afgelopen.
 • 15 % van de tiener daters (of 5 % van alle tieners) zeggen dat een huidige of voormalige partner gebruikt het internet of sms-berichten naar druk hen deel te nemen aan seksuele activiteit ze niet willen hebben.
  • 10 % van de tiener daters melden dat dit tijdens een relatie gebeurd.
  • 5 % rapport dat een ex-partner deed dit om ze na een relatie beëindigd.

Potentieel controleren en schadelijk gedrag tieners ervaring, zowel tijdens als na een relatie satisfied vergelijkbare frequentie 3 :

 • 16 % van de tiener daters zijn doorway een huidige of voormalige companion is nodig om verwijderen voormalige vriendinnen of vriendjes uit hun lijst vrienden op Facebook, Twitter of andere sociale media.
  • 10 % van de tieners ervaren dit tijdens hun relatie; 7 % ervaring na een breuk.
 • 13 % van de tieners met dating ervaring melden dat hun huidige of voormalige companion eiste dat zij delen hun wachtwoorden email en net accounts met chicken.
  • En tieners zijn ongeveer even zoveel kans om dit te ervaren tijdens een relatie (7 %) als na een relatie eindigt (5 %).
 • 11 % van tieners met relatie ervaring connection dat een huidige of voormalige companion hen heeft contact opgenomen op het net of op hun mobiele telefoon te dreigen chicken te kwetsen .
  • 8 % van de tieners fulfilled dating ervaring zijn digitaal bedreigd doorway een ex.
  • 4 % dit ervaren tijdens een relatie.
 • 8 % van de tiener daters melden dat een huidige of ex-partner die informatie op het internet tegen hen , lastig te vallen of in verlegenheid te brengen chicken.
  • 4 % hadden dit tijdens een relatie gebeuren, en nog eens 4 % hebben meegemaakt nadat de relatie beëindigd.

Na een relatie eindigt, tieners meer kans om ervaring:

 • 22 % van de tieners fulfilled relatie ervaring hebben van een partner had gebruikt het net of een mobiele telefoon naar noemen ze namen, zet ze neer of zeggen echt dingen betekenen voor hen.
  • 14 % van de tiener daters melden dat dit gebeurde nadat een relatie beëindigd.
  • 8 % van de tieners melden dat een vriend of vriendin in een relatie dat deze voor chicken had gedaan.
 • 15 % van de tiener daters melden dat een huidige of voormalige companion verspreiding geruchten over hen satisfied behulp van digitale systems, zoals mobiele telefoons of web.
  • 13 % van de jongeren met dating ervaring melden dat dit gebeurde na een breuk;.
  • 2 % van de tiener daters ervaren dit tijdens een relatie
 1. In dit relationship, is de vraag die vastgesteld of een participant was een "dater" was vroeg als volgt: "Heb je ooit gedateerd, aangesloten met of anderszins had een romantische relatie satisfied een andere persoon?" Geen enkele andere definitie werd verstrekt voor een van de voorwaarden van de vraag, hoewel "aansluiten" is bedoeld om een positieve reactie uit te lokken van de tieners betrokken bij meer casual, fysieke relaties fulfilled collega's
 2. Deze studie niet te vragen over sexting, of verzenden, delen of ontvangen van naakt of bijna naakt foto's en video clip's. Voor onze vorige onderzoek tiener sexting, zie "Tieners en Sexting" en "Sexting" in "Tieners, vriendelijkheid en wreedheid op sociale netwerksites."
 3. De verschillen tussen de procent van de tieners die deze dingen tijdens versus ervaren na een relatie zijn niet statistisch considerable voor een van de products in deze sectie.
Bench Proving ground: Web, Wetenschap & Technologie "Onderwerpen" Online Dating

Een 21st Century Overview of Remaining Seksueel gezond

Seks is iets om worden gevierd en genoten, maar tenzij u voorzichtig bent wanneer je intiem met anderen, je zou kunnen zitten fulfilled meer dan gelukkige herinneringen. Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) komen vaker voor dat je zou denken. Van chlamydia genitale wratten, gonorroe, genitale herpes en HIV, zijn emergency room een scala van infecties te voorkomen en het duurt maar een vergissing om uw gezondheid in gevaar brengen. Met dit in gedachten, hier is een 21 e eeuwse gids voor een verblijf seksueel gezond.

Obtain getest

Je kunt nooit te voorzichtig zijn als het gaat om soa en als je nu bent seksueel actief zijn of zijn geweest in het verleden, is het verstandig om getest. Houd in gedachten dat sommige infecties zijn zonder symptomen en als je ze hebt en niet weten, zou je ze onbewust doorgeven aan andere mensen. De enige manier om zeker te weten is om getest. U kunt naar een seksuele gezondheidskliniek om uit te vinden, ongeacht of u symptomen

. De meest voorkomende soa onder jongere mensen is chlamydia en deze infectie gaat vaak onopgemerkt. Indien onbehandeld, kan het onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen veroorzaken. Als je niet wilt gaan naar een kliniek om te worden getest op deze, kunt u een chlamydia-test kit van een vertrouwde gezondheid expert on-line te krijgen. Je neemt gewoon deze urinetests, stuur ze af te analyseren en te wachten kid de resultaten te krijgen. Als de examination positief terugkomt, kunt u vervolgens een behandeling. Voor meer informatie over deze examinations, kunt u sites zoals https://onlinedoctor.lloydspharmacy.com

. Vooral als je in een nieuwe relatie, is het belangrijk om je companion aan te moedigen om te laten testen. OK, dus dit kan niet echt een meest romantische onderwerp van gesprek te zijn, maar het kan helpen om uw gezondheid te beschermen en het zal ook betekenen dat u in staat om meer zorgeloos seks in de toekomst te genieten bent.

Gebruik condooms

 Vele kleurrijke condooms in een stapel

Vele kleurrijke condooms in een stapel

Als u alleenstaand bent of je begint een nieuwe relatie en u of uw companion is niet getest nog, het gebruik van condooms. Dit is de eenvoudigste en de beste manier om uw risico op het krijgen van een soa te verminderen. Wees ervan bewust hoewel, als u gebruik maakt van latex condooms, moet je uit de buurt van op olie gebaseerde smeermiddelen te sturen omdat ze latex minder effectief kan maken. In plaats daarvan, is het veiliger om te kiezen voor glijmiddel op waterbasis. Deze producten zijn goed bruikbaar met condooms. Ondertussen, als u gevoelig voor latex curved, kunt u polyisopreen of polyurethaan condooms te gebruiken.

Begrijp de risico's

Het allerbelangrijkste als het gaat om genieten gezonde seks is om de risico's te begrijpen. Het simpele feit is, hoe meer mensen je intiem met, hoe groter de kans groot dat je een soa te krijgen. Door het krijgen getest, het gebruik van condooms en het beperken van uw aantal companions, sta je de beste kans op het vermijden van deze problemen

De functie A 21e eeuw Overview of Remaining Seksueel gezond verscheen voor het eerst op Dating, Liefde, en Sex Suggestion|U helpen aantrekken en behouden van Liefde in je leven .

dating, liefde en seks Tips|U helpen aantrekken en behouden van Liefde in je leven

Ontrouw is alleen voor mannen?

 cheating-vrouwen-pic

Ontrouw lang heeft tijd gezien als een meer mannelijke gerichte achtervolging. Het enige wat je hoeft te doen is een kijkje nemen op onze vormen van entertainment (films en tv-shows sportieve talloze verhaallijnen pass away te zien zijn mannelijke personages valsspelen of de verleiding om vals te spelen), de media (nieuwsberichten en artikelen benadrukken situaties rond de wereld) of zelfs mensen in je eigen leven. De waarheid van de zaak is vrouwen zijn net zo waarschijnlijk ontrouw aan hun echtgenoot te zijn en terwijl het kan worden gezien als meer van een ondenkbare actie zijn er plekken pass away emergency room zijn net zo accepteren het. Terwijl ik mezelf ben gelukkig genoeg om niet te zijn gegaan door de ervaring van mijn vrouw of vriendin bedriegt me, het is iets dat net als de meeste mensen vind ik best spannend, maar angstaanjagend tegelijk. Waarom zowel u vragen? Laten we het daar. Het algemene idee van de vergadering een getrouwde vrouw voor een korte seksuele ontmoeting is een spannende op zich. De depression om gepakt en weten dat je met de vrouw van iemand anders is zeker een opwindende ervaring zijn. Als iemand het brengt een zekere haast je kan gewoon niet krijgen als het is te zeggen een persoon met geen enkele bijlagen is bijgevoegd. Aan de andere kant, de reden waarom het schrikt mannen is omdat als emergency room meer vrouwen zelf vreemdgaan dan zijn het vinden van wie is te zeggen dat dit niet zal gebeuren. In de geest van de mensen die emergency room zijn, zijn de kansen blijft toenemen met horses statistiek dat zich richt op de stijging van de vrouwelijke ontrouw. Over het algemeen is een zeer verontrustende gedachte. Dus waarom is dit aantal hoger dan verwacht? Geloof het of niet, maar het is aangetoond in recente researches dat vrouwen op een genetisch niveau hebben meer kans om vals te spelen, gedreven doorway de primaire behoefte om de beste companion te vinden. Zeker, het klinkt misschien gek, maar denk aan het als dit - vrouwen hebben precies dezelfde seksuele behoeften als mannen en hebben alle recht om ze te vervullen, net als mannen. Of dit using hun echtgenoot of andere middelen is te danken aan chicken.

Hoewel ik weet zeker dat je al bekend met het idee van dating internet sites die er zijn en waarschijnlijk toddler op zekere hoogte causale hook-up websites, maar het is nog niet alles. Als je op zoek bent naar iemand die werkt in een beroep dat een consistent bevat vreemd genoeg is emergency room een site voor. Ook als u op zoek bent om te chatten met getrouwde vrouwen dan zijn emergency room sites die u te dekken. U kunt bijvoorbeeld voldoen vreemdgaan echtgenotes op theaffairsite , een web site gewijd aan pass away op zoek zijn om ofwel kletsen bevestigd vrouwen of misschien hebben een avontuur en zien iemand die niet hun echtgenoot.

Het klinkt misschien als een zeer niche idee om een is redolent of van sites op te baseren, maar zoals ik al eerder het aantal vreemdgaan heb gezegd vrouwen blijft stijgen fulfilled veel van chicken verbinden websites zoals deze om emergency room even uit en ontmoet enthousiaste mannen van alle leeftijden. Dus waar wacht je nog op? Er is nooit een betere tijd om er even uit en ontmoet getrouwde vrouwen.

Het bericht Is ontrouw alleen voor echtgenoten verscheen voor het eerst op dating, liefde en seks Tips?|U helpen aantrekken en behouden van Liefde in je leven .

dating, liefde en seks Suggestion|U helpen aantrekken en behouden van Liefde in je leven

Vancouver Singles Draai naar Online Dating

Vancouver Singles Draai naar Online DatingHoewel Vancouver heeft al een levendige dating scene, de mogelijkheid van gratis online dating is een geweldige optie voor sommigen. Veel singles in het gebied van Vancouver draaien op gratis online dating voor de dating leven ze al hebben te verbeteren. Als een grote, drukke, commerciële stad, Vancouver singles zijn berucht voor de levensstijl die hen in staat stellen om te werken en te spelen net zo hard. Voor sommigen echter, dit gezicht beat levensstijl kan het moeilijk maken om de tijd om mensen te ontmoeten in verschillende sociale kringen, of voldoet aan de aard van de mensen kan iemand specifiek te vinden. Voor deze mensen, kan online dating een effectieve manier om meer mensen te date te ontmoeten en een praatje maken met zijn.Zoals on the internet dating begint om aantrekkelijker te worden, en als meer en meer mensen aanmelden voor gratis online dating websites de hele tijd, zijn singles vinden van manieren om online dating te integreren satisfied hun 'gewone' sociale leven. Door de mogelijkheid om te zoeken naar specifieke soorten mensen satisfied dezelfde smaak en interesses, gratis online dating in Vancouver maakt singles aan anderen met wie ze zou willen hangen met ontmoeten, maar die ze anders misschien niet zouden hebben voldaan. Op deze manier, Vancouver songs hebben nu nieuwe mogelijkheden voor hoe om mensen te ontmoeten, waardoor het veel makkelijker om andere jonge en leuke songs in hun stad te ontmoeten. Leden van de gratis online dating websites vaak vrienden aan te moedigen om te melden als goed, en daarmee het creëren van nieuwe online sociale netwerken. Door middel van online vrienden, kunnen nieuwe verbindingen worden gemaakt. Deze nieuwe sociale netwerken en gratis online dating sites zijn een populaire manier om te netwerken, nieuwe mensen te ontmoeten en socialiseren online. In steden als Vancouver, is gratis online dating vaak gebruikt als een van de vele manieren om mensen te ontmoeten. De gratis element van de vele online dating websites advertenties nog een andere aantrekkelijke aspecten van dergelijke dating websites.

Relatiebemiddeling

Dating maar dan anders. Meer persoonlijk. Rekening houdend met jouw als persoon, je partnerwensen en mogelijkheden. Gericht op een serieuze relatie.

Datingsites zijn er in overvloed. Relatiebemiddeling is minder bekend. Vind je het moeilijk om zelf te zoeken via een datingsite? Misschien is een persoonlijke benadering iets voor jou. Een relatiebureau.

Geen anoniem computerprofiel Een bemiddelaar zet zich persoonlijk voor je in. Een bemiddelaar spreekt uitgebreid met jou en kent ook de persoon die aan jou wordt voorgesteld. Jouw bemiddelaar stelt een goede persoonsbeschrijving op en zoekt naar een geschikte partner. Relatiebemiddeling is discreet en veel persoonlijker.

 

Door de populariteit van online dating zijn er niet zoveel relatiebureaus meer actief die zich onderscheiden door persoonlijke relatiebemiddeling. Een aantal bureaus zijn erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk. De meeste relatiebureaus richten zich in de eerste plaats op relatiebemiddeling. Maar voor de liefhebbers van een gezellig uitstapje worden soms ook leuke activiteiten aangeboden. Tijdens deze leuke activiteiten ontmoet je veel nieuwe mensen.

DatenSingle.nl

Source: datensingle

Alleenstaanden met een Lat-relatie

Lat-relatieEr zijn inmiddels ruim 3,3 miljoen alleenstaanden of alleenstaande ouders in Nederland. Maar alleenstaand betekent niet altijd single. Ruim twintig procent van deze groep heeft wel een partner. Met name jongeren blijken een lat-relatie te hebben.

Wel een partner maar er niet mee samen wonen. Living Apart Together. Een lat-relatie is een vaste relatie waarbij de partners niet samenwonen. Van de jonge alleenstaanden geeft een derde de voorkeur aan een relatie zonder samen te wonen. Een kwart van de dertigers en veertigers heeft een lat-relatie. Boven de vijftig is dit iets minder dan twintig procent en boven de 65 minder dan tien procent. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statisiek.

Lat-relaties zijn populair bij hoog opgeleiden en bij mensen die gescheiden zijn en bij alleenstaande ouders. Vrouwen boven de veertig geven vaak de voorkeur aan een lat-relatie. In de toekomst willen met name de jongeren wel gaan samenwonen. Twee derde van de mensen met een lat-relatie willen niet gaan samenwonen en kiezen voor het behouden van hun vrijheid.

DatenSingle.nl

Source: datensingle