Vijftigplussers testen Datingsites

VijftigplussersVijf single vijftigplussers testen een tiental datingsites. Wat zijn hun ervaringen en welke datingsites beoordelen zij als goed? Uiteraard letten de vijftigplussers op gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Voor het consumentenprogramma Kassa testen vijf alleenstaande vijftigplussers welke datingsites het prettigst zijn in het gebruik. Van de tien sites scoren drie als beste. Deze datingsites zijn overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en hebben uitgebreide zoekfuncties.

De top drie van goed beoordeelde datingsites
Kassa, november 2014. Volledige testuitslag Datingsites

DatenSingle.nl

Source: datensingle

De ins en outs van Marc Anthony's Relaties

De ins en outs van Marc Anthony's RelatiesAnderen kunnen de indruk dat Marc Anthony beschouwt persoonlijke relaties niet erg belangrijk te krijgen, want hij kan doen alsof ze gevoelens hebben voor iemand als hij dat doet echt niet. Marc Anthony zou een zeer goede acteur speelt de rol van een geliefde te maken.Anthony is een zeer gezellig, sympathiek persoon en hij verwelkt heel snel zonder goede relaties met vrienden en mensen om goede tijden delen. Hij is ook heel blij als hij is een deel van een club, ondersteuning groep of group van een soort.Marc Anthony heeft grondig werken satisfied anderen op de groep projecten of maatschappelijke activiteiten. Hij heeft een sterk verlangen naar harmonie en schoonheid in zijn omgeving. Zeer geïnteresseerd in kunst, is hij waarschijnlijk aan zijn leven te wijden aan schoonheid en kunst. Hij kan een carrière in het cultiveren en verfraaien van de omgeving na te streven.Hoewel hij wil dicht relaties heel veel, Marc Anthony sluit zich vaak uit en niet echt anderen die kunnen wensen te krijgen om hem te kennen vertrouwen. Anthony is zeer harte in zijn gevoelens en reacties op de mensen, en hij wil alles of niets van de mensen pass away hij verzorgt.Marc heeft tegenstrijdige emotionele wensen en behoeften die zijn persoonlijke leven en relaties compliceren. Hij kan het gevoel dat hij niet kan afhangen van zijn liefde companion om te zorgen voor hem of misschien Anthony kan niet beslissen wat hij echt wil in de liefde relaties: een ouder of een geliefde.Marc Anthony beschikt over de gaven van refinement, beleefdheid, aandacht, en een sterk verlangen om te behagen en te begrijpen zijn liefde partner. Omdat hij waardeert harmonie zo veel, zal Marc Anthony veel compromissen om eventuele onenigheid of dispute in zijn relaties te vermijden. Echter, Marc neemt slights en afwijzingen zeer persoonlijk en hoewel hij een overtreding kan vergeven doorway een vriend of geliefde, hij vergeet het nooit.In de liefde relaties, Marc Anthony wil een intellectueel 'peer, een gelijke, en een vriend. Hij voelt zich aangetrokken kid mensen die een bepaalde finesse, delicatesse en subtiliteit. Marc Anthony waardeert goede manieren en verfijning en is niet gelukkig met een grove, stompe type persoon.Het is moeilijk voor Marc om zijn gevoelens en emoties aan andere mensen. Hij kan zich vooral geremd in de liefde relaties en kon ontevreden en onvervuld gevoel. Soms, Marc Anthony heeft de neiging om eenzaam te voelen, zelfs als hij in het gezelschap van anderen.

Meerdere partners

Kiezen voor één partner of meerdere partners in een relatie. De meeste mensen kunnen in principe van meer dan één persoon houden. Voorwaarde is wel dat beide partners zo’n soort relatie willen en echt gelijkwaardig zijn. Waarom delen sommige mensen hun relatie met meerdere partners?

De meesten kiezen ervoor niet meer dan één relatie tegelijk aan te gaan. Een swinger is iemand die voortdurend van partner wisselt of die aan partnerruil doet. Het is een keuze.

De laatste jaren is swingen steeds populairder geworden, er wordt ook meer en meer over gepraat. Je vindt swingers in alle sociale milieus. De gemiddelde swinger heeft een lange, vaste relatie, maar is niet getrouwd en ruilt gemiddeld twee keer per maand van partner. Het aantal echtscheidingen onder swingers ligt aanzienlijk lager dan bij monogame koppels.

Er bestaan ondertussen al verschillende clubs en websites voor swingers. Stellen zoeken stellen, stellen zoeken een man, of een vrouw, een man zoekt een man of vrouw en vice versa. Swingers zoeken andere swingers voor een vrijblijvend seksueel contact. Mensen schrijven zich ook uit nieuwsgierigheid in.

Hoger opgeleiden Er is nu ook een erotische dating site speciaal voor hoger opgeleiden en mensen die zich tot deze doelgroep rekenen. Door deze doelgroepbenadering heb je sneller kans op een succesvol contact. Daten voor vrije, ondernemende, onafhankelijke en ruimdenkende mensen. Spannende contacten met andere singles of stellen. Samen grenzen verleggen voor aanvullende of extra uitdagingen. Voor stellen, maar ook voor vrouwen en singles die zich (nog) niet willen binden.

DatenSingle.nl

Source: datensingle

Online dating service - Wikipedia, the free encyclopedia

Online dating service - Wikipedia, the free encyclopedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Online_dating_service
Online dating or Internet dating is a personal introductory system whereby individuals can find and contact each other over the Internet to arrange a date, usually ...

Kwart Nederlanders heeft wel eens seks gehad op eerste date
http://www.maussen.com/article_950_kwart-nederlanders-heeft-wel-eens-seks-gehad-op-eerste-date.html
17 sept 2015 ... Na een leuke, eerste date mee naar huis om de nacht samen door te brengen? Wat vindt de hedendaagse single daar eigenlijk van?

Tegen vrije uitloop Ouderschap

Op het gebied van vrije uitloop ouderschap, een vader niet eens is met de Gay oom: het is het beste voor onze kinderen veilig en onder toezicht te houden

De eerste keer dat je hoort over de Meitivs. , de & ldquo; scharrel & rdquo; ouders in Maryland, ze klinken als goden van het gezond verstand. Ze iets bijna uniek in het moderne Amerika doen: laten hun kinderen lopen door de buurt alleen. Onlangs heeft de lokale politie pakte de kinderen een ... Daten kanaal

Huwelijk Quiz

Huwelijk Quiz Op vragen over het huwelijk en de relatie te verhogen en proberen antwoorden te vinden is een zeer nuttig oefening. Het onthult heel veel over de huidige stand van zaken en geeft tip over wat corrigerende maatregelen kunnen worden genomen om het huwelijk sterker te maken. Men moet niet het huwelijk en de relatie voor lief nemen, maar blijven ondervragen over hoe het gaat. Vragen zoals -wat een vreugde zijn we steeds in ons huwelijk, welk geloof we hebben in elkaar, zijn we in de liefde, en zo verder zal iedereen denken en nadenken over de getrouwde relatie.Een huwelijk is als een rivier. Het blijft stromen door verschillende obstakels. Denk aan de zee als het doel van het huwelijk - om vreugde te krijgen in een getrouwde relatie en hebben een lange en het vervullen van het huwelijk. Tijdens de reis, zal een huwelijk gaan doorway vele ups en downs. Het is voor ons om onszelf te ondervragen over ons huwelijk en het uitzoeken van de problemen pass away ons pijn.We hebben de neiging om te vergeten dat ons huwelijk is gemaakt van twee mensen. Onze focus is altijd op hoe we ons voelen, wat we willen, wat we krijgen, hoe we onszelf meer te voldoen, het gedrag van onze partner met ons en ga zo maar door. Als we ons richten meer over onszelf, onze companion krijgt te voelen verwaarloosd. Het is moeilijk te zeggen hoeveel van ons test hun partner over hoe ze zich voelen fulfilled het huwelijk en alle vragen in de context van hoe ze zich voelen en wat ze willen verhogen.Zoals richten we ons niet alleen aan onszelf, maar ook op onze companion, zal het huwelijk sterker te worden. Omdat de partner het gevoel van het krijgen van aandacht over zijn/ haar gevoelens krijgt. Ons egoïsme niet doden ons huwelijk, want het zal altijd eindigen in een ramp. Op een mooie dag, toen onze companion loopt, zijn we geschokt en marvel - wat er mis ging? We moeten meer zorg hebben genomen van onze companion gevoelens, verlangens en emoties. We deden dat nooit. Dus het resultaat was hun wandelen buiten. Waarom zouden we verbaasd? Wij deden dat. Daarom is het belangrijk om onszelf en onze companion over ons huwelijk continu test. Dat zal ons de gebieden van ontevredenheid. Dat zal ons op de hoogte van wat emergency room naar rechts worden ingesteld en welke veranderingen moeten worden gebracht om een beter huwelijk te maken.U kunt proberen het huwelijk en de relatie quizzen op net web sites om meer over uw getrouwde relatie vinden. Hoe meer je weet, hoe beter u geïnformeerd te krijgen. Met meer informatie, kun je erachter komen tijdig oplossingen voor eventuele scheuren pass away kunnen ontwikkelen in je huwelijk. Een huwelijk moet ons gelukkig en niet ongelukkig te maken.

De aard van de Liefde Onze samenleving is Missing

Velen van ons hebben verschillende definities van en ervaringen met liefde. We zijn allemaal opgegroeid in verschillende huishoudens met verschillende families onder verschillende omstandigheden. Maar ik denk dat we er allemaal over eens dat de liefde is een positieve emotie voelde me diep voor iemand waar je om geeft

Meer specifiek:.

 1. Een diepgaand tedere, hartstochtelijke liefde voor een andere persoon.
 2. Een gevoel van warme persoonlijke gehechtheid of diepe genegenheid, als voor een ouder, kind of vriend.
 3. Seksuele passie of verlangen.

missing-soort-van-liefde Niet alleen is de liefde wordt ondergewaardeerd in onze samenleving, het wordt naar beneden geduwd onze prioriteitenlijst. Het wordt gepasseerd voor ideologieën, naar bezittingen, voor financieel succes -. Ja, alle dingen de moeite waard zijn, maar uiteindelijk betekenisloos als we niet iedereen om ze te delen met zijn

Het ding over de liefde is, het is een van de weinige dingen die ons allen te delen, ongeacht waar we vandaan komen, wat we wel of niet in gelooft, of andere omstandigheden. Het bindt ons samen als menselijke wezens en is iets dat elke laatste één van ons hunkert. We hebben allemaal verschillende manieren te laten zien.

Maar om dit soort van liefde van iemand anders accepteren, moeten we eerst het voor onszelf. Ik bedoel niet het cliche, sociale media-esque zelfliefde dat is afhankelijk van voorkeuren en opmerkingen van de foto's van ons. Real eigenliefde is de erkenning van onze waarde, onze waarde, en wat we verdienen. Pas nadat we erkennen dat we de ontwikkeling van het vermogen om onze normen en accepteren niets minder

Als we dat doen, hoewel, kunnen we gaan een stap verder dan het ontvangen van deze liefde in iets wat nog beter:. In staat zijn om te geven het. Het besef dat de beste vorm van geluk is als je blij omdat je iemand anders blij heb gemaakt zijn. Het soort liefde die maakt je minder schelen waar je bent en wat je hebt -. En meer over wie je bent met

Het soort liefde die deze generatie is alleen ontbreekt komt uit het opbouwen van echte verbindingen met echte mensen. Social media is fantastisch en niemand van jullie zou zijn het lezen van dit artikel als het niet bestond, maar zo velen van ons zijn zo bezig met het projecteren van een gelukkig leven online, dat we vergeten om daadwerkelijk te werken aan het opbouwen van een.

paar- in-love Als we willen dat de liefde die het leven de moeite waard maakt voelen, we hebben om uit te komen van achter de computer schermen en smartphones en elkaar echt te ervaren. Om onze normale gewoonten van eeuwigdurende vervanging van artikelen die achterhaald en kleding die gaat uit van stijl, van de manier waarop we met elkaar omgaan scheiden. Om het denken van elkaar te stoppen als vervangbaar en te begrijpen dat een wereld van unieke ervaringen en inzichten woont in ieder van ons.

Om echt van iemand houdt is om ze als een troef in je leven te zien. Om te begrijpen hoe ze je, en al je ervaringen, hoe beter. Om je emoties te koppelen aan die van hen. Om te delen in hun verdriet en om ze te lenen uw kracht tijdens hun moeilijke tijden

Als je van iemand houdt -. Als je echt van iemand houdt, het is niet een kwestie van gemak. Het is niet alleen iets wat je doet in goede tijden, het is het fundament van een verblijf samen wanneer de tijden zijn niet zo goed. Als ze slecht zijn. Wanneer het leven is hard. Dat is wanneer u eraan trekt die je dichter liefde, niet duwen ze weg. Het is de hoeksteen van uw bereidheid om iets wat je zou kunnen voelen is gebroken in plaats van alleen het weg te gooien repareren.

Dat is het soort liefde deze samenleving ontbreekt. En we moeten meer van.

Originele Bron: James Mana

De functie Het Type van Liefde Onze samenleving is Missing verscheen voor het eerst op Daten, Liefde en seks Tips | Helpen U aantrekken en behouden van Liefde in je leven .

Daten, Liefde en seks Tips | Helpen jullie aantrekken en behouden van Liefde in je leven

Een destructieve relatie

Corina is een leuke, vlotte, zelfverzekerde vrouw. Met haar donkerbruine ogen, blanke huid en donkerbruine krulletjes een aantrekkelijke verschijning. Eric is een stoere man, haar kort geschoren, stevig gebouwd, een open en vriendelijk gezicht met felblauwe, openhartige ogen. Die openhartigheid heeft hij echter niet in zijn manier van spreken. Integendeel, hij beantwoordt mijn vragen zo kort mogelijk en maakt met zijn houding duidelijk dat hij het maar niets vindt.

Ik krijg het gevoel dat ik aan het zeuren ben bij elke vraag en begin me wat ongemakkelijk te voelen. Aan de ene kant de open en spontane Corina, die zich inhoudt om het gesprek niet te overheersen. Aan de andere kant een volwassen kerel die de uitstraling van een wrokkige puber heeft.

Hun verhaal gaat over de laatste vijf jaar van hun relatie. Eric zat enorm met zichzelf in de knoop door het verlies van zijn ouders en zijn lichamelijke klachten na een ongeluk en vele operaties. Hij reageerde dit af op zijn gezin. Corina probeerde begripvol te reageren, maar voelde ook dat ze duidelijk grenzen aan moest geven omdat het gedrag van Eric de sfeer in het gezin verpestte. Op een dag hadden ze ruzie en Eric zei dat hij wilde scheiden. Hij riep de kinderen erbij en vertelde ze dit. Corina was verlamd en voelde zich terneergeslagen. De kinderen waren overstuur.

Eric had hier dezelfde dag nog spijt van en werkte er hard aan om zichzelf bij elkaar te rapen. Een jaar later was de sfeer een stuk harmonieuzer en de omgang prettig. Corina bleef echter aan dat moment terugdenken, het moment waarop ze emotioneel afstand nam van Eric. Sindsdien voelt ze een kilte tussen haar en haar man. Eric neemt haar dit kwalijk en vindt dat het maar eens afgelopen moet zijn. Hij verwijt haar dat ze het niet achter zich kan laten en niet gewoon gelukkig is.

Dat klinkt redelijk, maar zijn toon is verwijtend en wrokkig. Hij voelt zich het slachtoffer. Zijn houding is defensief, hij zit onderuitgezakt en straalt desinteresse uit. Wat speelt hier nog meer? Ik vraag me af of er misschien sprake is van een depressie. Maar als ik daar naar vraag wordt hij kwaad. Het is toch duidelijk dat het probleem bij Corina ligt? Hoe heeft Corina het toch weer voor elkaar gekregen? De familie en vriendenkring heeft ze ook al tegen hem opgestookt.

Of en hoe we hier uit gekomen zijn, lees je in mijn boek “Is je relatie te redden”. Met praktische handvatten voor mensen die dingen uit dit verhaal in hun eigen relatie herkennen.

Source: mens-relatie

Online Dating & Relaties

Een op de tien Amerikanen hebben een online dating site of mobiele dating gebruikt zelf app, en veel mensen weten nu iemand anders die gebruik maakt van online dating of die heeft een echtgenoot of partner op lange termijn via online dating gevonden. Algemene publieke opinie over online dating hebben veel positiever in de afgelopen jaren, en social networking sites zijn nu een prominente rol spelen als het gaat om het navigeren en het documenteren van romantische relaties. Dit zijn enkele van de belangrijkste bevindingen van een nationale enquête van dating en relaties in het digitale tijdperk, de eerste speciale studie van dit onderwerp door het Pew Research Center's Internet Project sinds 2005.

11% van de Amerikaanse volwassenen-en 38% van degenen die op dit moment "single en op zoek" naar een partner-gebruik hebben gemaakt van online dating sites of mobiele dating apps

Een op de tien Amerikaanse volwassenen heeft een online dating site of een mobiele dating app gebruikt. We verwijzen naar deze individuen in dit rapport als "online daters," en wij hen definiëren op de volgende manier:

 • 11% van de internetgebruikers (goed voor 9% van alle volwassenen) zeggen dat ze hebben persoonlijk gebruikt een online dating site , zoals Match.com, eHarmony, of OK Cupido.
 • 7% van de mobiele telefoon apps gebruikers (vertegenwoordigt 3% van alle volwassenen) zeggen dat ze hebben gebruikt een dating app op hun mobiele telefoon .

Bij elkaar genomen, 11% van alle Amerikaanse volwassenen hebben een of beide gedaan deze activiteiten en worden geclassificeerd als "online daters." In termen van demografie, online dating is het meest voor bij Amerikanen in hun mid-20's door mid-40's. Ongeveer 22% van de 25-34-jarigen en 17% van de 35-44-jarigen zijn online daters. Online dating is ook relatief populair onder de college-opgeleide, alsook tussen stedelijke en voorstedelijke bewoners. En 38% van de Amerikanen die zijn single en actief op zoek naar een partner hebben gebruikt online dating op een punt of een ander.

66% van de online daters zijn gegaan op een date met iemand die ze ontmoet via een dating site of app, en 23% van de online daters zeggen dat ze een echtgenoot of lange termijn relatie via deze sites

In vergelijking met acht jaar geleden ontmoette, online daters in 2013 hebben meer kans om daadwerkelijk uit te gaan op de data met de mensen ze ontmoeten op deze sites. Ongeveer 66% van de online daters zijn gegaan op een date met iemand die ze ontmoet via een online dating site of app, een stijging van 43% van de online daters die dat had gedaan toen we voor het eerst deze vraag in 2005 verder gaat dan data, een kwart van de online daters (23%) zeggen dat ze zich in een huwelijk of langdurige relatie met iemand die ze ontmoet via een dating site of app hebt ingevoerd. Dat is statistisch vergelijkbaar met de 17% van de online daters die zei dat dit was gebeurd om hen toen we voor het eerst deze vraag in 2005 gevraagd.

De houding tegenover online dating worden steeds positiever over de tijd

Zelfs vandaag de dag, is online dating niet door iedereen gezien als een positieve activiteit, een aanzienlijke minderheid van de publieke opinie online dating sceptisch. Op hetzelfde moment, hebben de publieke opinie over online dating positiever in de laatste acht jaar gegroeid:

 • 59% van alle internetgebruikers het eens met de stelling dat " Online dating is een goede manier om mensen , ontmoeten "een 15-punt stijging van de 44% die zo gezegd in 2005.
 • 53% van de internetgebruikers het eens met de stelling dat" online dating stelt mensen om een ​​betere match te vinden voor zichzelf , omdat ze kunnen krijgen om veel meer mensen ", een 6-punt stijging van de 47% die zo gezegd in 2005 kennen.
 • 21% van de internetgebruikers het eens met de stelling dat " mensen die gebruik maken van online dating sites zijn wanhopig ," een 8-punts daling van de 29% die zo gezegd in 2005.

Daarnaast , 32% van de internetgebruikers het eens met de stelling dat " online dating houdt mensen uit vestigen omdat ze altijd mogelijkheden voor mensen om datum ." Dit is de eerste keer dat we deze vraag.

Adviezen van online dating

In het algemeen, online daters zichzelf te geven van de ervaring hoge cijfers. Ongeveer 79% van de online daters het erover eens dat online dating is een goede manier om mensen te ontmoeten, en 70% van hen het erover eens dat het helpt mensen vinden een betere romantische wedstrijd omdat ze toegang tot een breed scala van mogelijke partners. Maar zelfs sommige online daters bekijken het proces zelf en de personen die ze tegenkomen op deze sites enigszins negatief. Ongeveer een op de tien online daters (13%) het eens met de stelling dat "mensen die gebruik maken van online dating sites zijn wanhopig," en 29% het erover eens dat online dating "houdt mensen uit vestigen omdat ze altijd mogelijkheden voor mensen tot nu toe."

42% van alle Amerikanen kennen een online dater, en 29% weet dat iemand die gebruik heeft gemaakt van online dating om een ​​echtgenoot of andere lange-termijn relatie

Bekendheid met online dating door gebruik te vinden door vrienden of familieleden heeft sinds onze laatste enquête van online dating in 2005 sterk toegenomen aantal 42% van de Amerikanen ken iemand die gebruik heeft gemaakt van online dating, een stijging van 31% in 2005 en 29% van de Amerikanen nu iemand kent die een echtgenoot ontmoette . of andere lange termijn partner via online dating, een stijging van slechts 15% in 2005

Bekendheid met online dating via anderen 2005-2013

De mensen in bijna alle grote demografische groep oud en jong, mannen en vrouwen , stedelingen en plattelandsbewoners-hebben meer kans om iemand die gebruik maakt van online dating (of met een lange termijn partner via online dating) dan het geval was acht jaar geleden kennen. En dit geldt met name voor degenen die aan de bovenkant van de sociaal-economische spectrum:

 • 57% van alle afgestudeerden ken iemand die gebruik maakt van online dating, en 41% iemand kent die heeft voldaan aan een echtgenoot of andere lange termijn partner via online dating.
 • 57% van de Amerikanen met een jaarlijks inkomen van het huishouden van $ 75,000 of iemand die gebruik maakt van online dating meer weten, en 40% iemand kent die een echtgenoot of partner ontmoette op deze manier.
Negatieve ervaringen over online dating sites zijn relatief vaak

Zelfs als online daters hebben grotendeels positieve adviezen van het proces, velen hebben gehad negatieve ervaringen met behulp van online dating . De helft (54%) van de online daters hebben gevoeld dat iemand anders serieus verkeerd zich in hun profiel . En meer serieus, 28% van de online daters zijn geweest gecontacteerd door iemand die door middel van een online dating site of app op een manier die hen het gevoel lastig gevallen of ongemakkelijk . Vrouwen zijn veel meer kans dan mannen ongemakkelijk contact via online dating sites of apps te hebben ervaren:. Ongeveer 42% van de vrouwelijke online daters hebben dit soort contact op een punt of een ander ervaren, in vergelijking met 17% van de mannen

40% van de online daters hebben gebruikt dating sites ontworpen voor mensen met gedeelde interesses of achtergronden, en een op de drie hebben betaald aan een dating site of app te gebruiken. Een op de vijf online daters hebben vroeg iemand om hen te helpen hun profiel te beoordelen

Ten laste dating sites, en sites voor mensen die op zoek zijn naar partners met specifieke kenmerken zijn populair bij relatief grote aantallen online daters:.

 • 40% van de online daters hebben gebruikt een site of app voor mensen met gedeelde interesses of achtergronden .
 • 33% van de online daters hebben betaald om een ​​online dating site of app te gebruiken .

De georganiseerde uitstapjes zijn veel minder vaak voor, als slechts 4% van de online daters hebben deelgenomen aan een groepsuitje of andere fysieke evenement georganiseerd door een online dating site.

Daarnaast is 22% van de online daters hebben vroeg iemand om hen te helpen te creëren of te herzien hun profiel . Vrouwen zijn ongeveer twee keer zoveel kans als mannen om te vragen om hulp bij het maken of perfectioneren van hun profiel-30% van de vrouwelijke online daters hebben dit gedaan, tegenover 16% van de mannen.

5% van de Amerikanen die op dit moment getrouwd of in een partnerschap op lange termijn met hun partner ergens online. Onder degenen die bij elkaar al tien jaar of minder, 11% online ontmoet.

Zelfs vandaag de dag, de overgrote meerderheid van de Amerikanen die in een huwelijk, partnerschap of andere serieuze relatie zeggen dat zij aan hun partner door middel van offline-in plaats van online-middelen. Tegelijkertijd is het aandeel van de Amerikanen die zeggen dat ze elkaar ontmoetten hun huidige partner online verdubbeld in de afgelopen acht jaar. Ongeveer 6% van de internet gebruikers die in een huwelijk, partnerschap of andere vaste relatie met hun partner online-dat is gestegen van 3% van de internetgebruikers die dit in 2005 zei op een "all-volwassenen" basis, dat wil zeggen dat 5% van alle betrokken relaties in Amerika vandaag online begonnen.

Deze vraag werd gesteld van iedereen in een huwelijk of een ander partnerschap op lange termijn, met inbegrip van velen, wier relaties zijn goed gestart voor de ontmoeting online was een optie. Alleen naar degenen die door relaties die begon in de laatste tien jaar, zegt 11% dat hun echtgenoot of partner is iemand die ze online ontmoet. Jongere volwassenen zijn ook meer kans dan oudere om te zeggen dat hun relatie online begonnen. Zo'n 8% van de 18-29-jarigen in een huwelijk of vaste relatie ontmoette hun partner online, vergeleken met 7% van de 30-49-jarigen, 3% van de 50-64-jarigen, en slechts 1% van die 65 jaar en ouder.

Bovendien, mensen die gebruik hebben gemaakt van online dating zijn aanzienlijk meer kans om te zeggen dat hun relatie online begon dan zijn degenen die nog nooit gebruik hebben gemaakt van online dating. Volledig 34% van de Amerikanen die in een vaste relatie en gebruik hebben gemaakt van online dating sites of dating apps in het verleden zeggen dat zij aan hun echtgenoot of partner online, vergeleken met 3% voor degenen die geen gebruik hebben gemaakt van online dating sites.

Het gebruik van internet om te flirten, onderzoek potentiële partners, en check-up op oude vlammen hebben al uitgegroeid tot veel vaker in de afgelopen jaren

In vergelijking met toen we onze eerste studie van dating en relaties uitgevoerd in 2005 , veel meer Amerikanen gebruiken online tools om te controleren op mensen die ze gebruikt om de datum, en te flirten met potentiële (of huidige) liefde interesses:

 • 24% van de internetgebruikers hebben gezocht voor online informatie over iemand die ze gedateerd in het verleden , een stijging van 11% in 2005.
 • 24% van de internetgebruikers hebben flirtte met iemand online , een stijging van 15 % in 2005.

Jongvolwassenen moeten waarschijnlijk vooral flirten online-47% van de internetgebruikers leeftijden 18-24 hebben dit al eerder gedaan, net als 40% van de leeftijden 25-34. En terwijl jongere volwassenen zijn ook meer kans dan hun ouders op te zoeken voorbij vlammen online, dit gedrag is nog steeds relatief vaak voor bij oudere cohorten. Ongeveer 21% van de internetgebruikers leeftijden 45-54, en 15% van de leeftijden 55-64, zijn online gegaan op te zoeken iemand die ze gebruikt tot nu toe.

Daarnaast is 29% van de internetgebruikers met recente dating ervaring hebben online gegaan naar zoeken naar informatie over iemand ze momenteel een relatie of over te ontmoeten voor een eerste date . Dat is meer dan het dubbele van de 13% van die internetgebruikers die zo deden toen we laatst gevraagd over dit probleem in 2005.

Social networking sites bieden een nieuwe online locatie voor het navigeren in de wereld van het daten en relaties

Vandaag zes op de tien Amerikanen gebruiken sociale netwerksites (SNS), zoals Facebook of Twitter, en deze sites zijn vaak verweven met de manier waarop ze ervaren hun verleden en heden romantische relaties:

 • Een derde (31%) van alle SNS gebruikers zijn gegaan op deze sites om check-up op iemand die ze gebruikt om de datum of in een relatie met.
 • 17% hebben geplaatst foto's of andere details van een datum op een social networking site.

De jongere volwassenen zijn vooral kans om te leven van hun relaties door middel van social networking sites. Ongeveer 48% van de SNS-gebruikers leeftijden 18-29 gebruik hebben gemaakt van deze sites om te controleren op iemand die ze gedateerd in het verleden, en 31% heeft meer informatie of foto's geplaatst van een datum op een social networking site.

Controle op de relaties uit het verleden en het plaatsen van informatie uit data op sociale netwerksites

Deze sites worden ook gebruikt als een bron van achtergrond onderzoek naar mogelijke romantische partners. Bijna een derde (30%) van de SNS-gebruikers met recente dating ervaring 1 hebben gebruikt een social networking site om meer informatie krijgen over iemand die ze geïnteresseerd waren in daterend . En 12% van de SNS-gebruikers met recente dating ervaring hebben bevriend of gevolgd iemand op een social networking site speciaal omdat een van hun vrienden stelde voor dat ze zou willen dat de persoon uitgaan.

Naast het gebruik van deze sites als een instrument voor het onderzoeken van potentiële partners, ongeveer 15% van de SNS-gebruikers met recente dating ervaring hebben vroeg iemand op een datum met een social networking site.

Voor jongvolwassenen vooral, social networking sites kunnen zijn de site van "relatie drama"

Als meer en meer Amerikanen gebruik maken van social networking sites, deze ruimtes kan de site van potentiële spanning of onhandigheid rond relaties en dating geworden. Ongeveer 27% van alle social networking site gebruikers hebben zonder vrienden of iemand die werd flirten op een manier die hen het gevoel ongemakkelijk geblokkeerd, en 22% heeft zonder vrienden of iemand die ze ooit in een relatie met geblokkeerd. Deze sites kunnen ook dienen als een slepende herinnering aan relaties die zijn beëindigd, 17% van de social networking site gebruikers hebben untagged of verwijderde foto's op deze sites van zichzelf en iemand die ze gebruikt worden in een relatie met.

Niet verrassend, jonge volwassenen, die bijna-universele tarieven van de social networking site gebruik en hebben het grootste deel van hun dating leven in de sociale media besteed tijdperk-zijn aanzienlijk meer kans dan oudere gebruikers van sociale media te hebben ervaren alle drie van deze situaties in het verleden. . En vrouwen vaker dan mannen te hebben geblokkeerd of zonder vrienden iemand die flirten op een manier die hen ongemakkelijk

Negatieve relatie ervaringen

Over dit onderzoek

Dit rapport is gebaseerd op de bevindingen van een onderzoek naar de Amerikanen 'gebruik van het internet. De resultaten in dit rapport zijn gebaseerd op gegevens van telefonische interviews uitgevoerd door Princeton Survey Research Associates International van 17 april tot 19 mei 2013, onder een steekproef van 2.252 volwassenen, 18 jaar en ouder. Telefonische interviews werden in het Engels en Spaans, uitgevoerd door vaste (1125) en mobiele telefoon (1127, met inbegrip van 571 zonder vaste telefoon). Voor de resultaten op basis van de totale steekproef, kan men zeggen met 95% zekerheid dat de fout toe te schrijven aan de bemonstering is plus of min 2,3 procentpunten. Voor de resultaten op basis van de internetgebruikers (n = 1895), de marge van de bemonstering fout is plus of min 2,5 procentpunten.

 1. Mensen met een" recente dating ervaring "zijn onder degenen die zijn single en actief op zoek naar een partner, maar ook degenen die in een vaste relatie voor tien jaar of minder zijn geweest.
Pew Research Center's Internet & American Life Project »Onderwerpen» Online Dating

5 gratis dating-apps - ComputerTotaal
http://computertotaal.nl/smartphone/het-beste-van-2013-5-gratis-dating-apps-62329
18 dec 2013 ... Het taboe rond online-dating is in 2013 volledig weggevaagd. ... gelanceerd in de VS en wist spoedig ook zijn weg naar Nederland te vinden.