Single ladies opgelet! Manuel Broekman en Géza Weisz op Lexa.nl App voor Apple Watch

Lexa.nl

De hotste acteurs van het moment en tevens DJ-duo Manuel Broekman en Géza Weisz hebben hem al; de eerste dating app voor Apple Watch, ontwikkeld door Lexa.nl.

De hotste acteurs van het moment en tevens DJ-duo Manuel Broekman en Géza Weisz hebben hem al; de eerste dating app voor Apple Watch, ontwikkeld door Lexa.nl.

In één oogopslag zien wanneer je een flirt ontvangt, wanneer je profiel wordt bekeken of wanneer je wordt toegevoegd aan iemands favorieten? Dat maakt de app ideaal voor onderweg. Het Siri spraakherkenningssysteem, waardoor je een tekstberichtje kunt versturen door tegen de Apple Watch te praten, maakt van elk moment een flirtmoment. En met wie doe je dat liever dan met Manuel of Géza?

De Lexa.nl App is nu beschikbaar in de iTunes Store.

View full press release

Source: lexa

Lexa.nl lanceert eerste dating app voor Apple Watch

Lexa.nl

Onlangs werd de nieuwe Apple Watch gelanceerd in Nederland. Datingsite Lexa.nl ontwikkelde de eerste Nederlandse dating app voor Apple Watch. Dit biedt haar members de kans om altijd en overal nieuwe mensen te ontmoeten. De nieuwe app dient als een aanvulling op de bestaande iPhone app.

Onlangs werd de nieuwe Apple Watch gelanceerd in Nederland. Datingsite Lexa.nl ontwikkelde de eerste Nederlandse dating app voor Apple Watch. Dit biedt haar members de kans om altijd en overal nieuwe mensen te ontmoeten. De nieuwe app dient als een aanvulling op de bestaande iPhone app.

Na de lancering van de eerste dating app voor Android Wear blijft Lexa.nl de ontmoetingsmogelijkheden voor haar members ontwikkelen. Dit keer met een iOS app voor Apple Watch. Stephane Lebas, Chief Product Officer van Lexa.nl, licht toe: “De Apple Watch app van Lexa.nl is onze tweede stap in het uitbreiden van daten in combinatie met draagbare technologie. Deze nieuwe vorm van technologie zal een grote rol gaan spelen in de toekomst van het online daten. Wij zijn ervan overtuigd dat we moeten zijn waar de singles zijn, dus ook wat betreft draagbare technologie.”

Mis nooit een flirt De app beschikt over een activiteitentracker om altijd en overal op de hoogte te zijn. De Apple Watch geeft in één oogopslag weer als een flirt wordt ontvangen, als het profiel wordt bekeken of als het profiel wordt toegevoegd aan iemands favorieten. Daarmee is de app ideaal voor onderweg.

Mensen ontmoeten is nog nooit zo leuk geweest Met een paar clicks kunnen members meer over elkaar te weten komen of contact opnemen. Op de Apple Watch wordt het profiel met naam, profielfoto, leeftijd en woonplaats getoond. Members kunnen direct het profiel van de ander bekijken als zij een flirt ontvangen of als het profiel wordt toegevoegd aan iemands favorieten. Vervolgens kunnen zij een flirt versturen, maar ook een persoonlijk tekstbericht door tegen het Siri spraakherkenningssysteem van de Apple Watch te praten. Wanneer een groter scherm gewenst is, kunnen members gemakkelijk schakelen tussen de Apple Watch en de mobiele app.

De Lexa.nl app is beschikbaar in de iTunes Store.

View full press release

Source: lexa Western and Eastern Girls in London - www.divaescort.com

Datingindustrie goed voor €703 miljoen

Lexa.nl

In 2014 waren er 1,3 miljoen actieve daters in Nederland. Tijdens meer dan 20 miljoen dates gaven zij €703 miljoen uit. Dit is een stijging van 67% ten opzichte van het vorige jaar, zo blijkt uit het onderzoek Love Economy, dat TNS en het Cebr namens Lexa.nl hebben uitgevoerd.

In 2014 waren er 1,3 miljoen actieve daters in Nederland. Tijdens meer dan 20 miljoen dates gaven zij €703 miljoen uit. Dit is een stijging van 67% ten opzichte van het vorige jaar, zo blijkt uit het onderzoek Love Economy, dat TNS en het Cebr namens Lexa.nl hebben uitgevoerd.

Datende Nederlanders spendeerden €483 miljoen – maar liefst 66% meer dan vorig jaar – aan entertainment, kroegen, bars en restaurants. 69% van de totale uitgaven werd gedaan in uitgaansgelegenheden, waar de date plaatsvond. Stefan van den Berg, directeur van Lexa.nl, noemt de stijging begrijpelijk: “Het ontmoeten van nieuwe mensen wordt vergemakkelijkt door online en mobiel daten, maar persoonlijk contact blijft belangrijk voor singles. Een hapje eten en elkaar écht leren kennen is dus iets waar we graag in investeren.”

Hoewel een stijgende lijn in totale uitgaven waarneembaar is, bleven de uitgaven aan kleding (11%), kapper- en schoonheidssalonbezoeken (4%) en make-up (3%) relatief klein met een totale besteding van 120 miljoen. Tevens besteedden Nederlandse daters €16 miljoen meer aan cadeaus. Ook anticonceptie bleek een belangrijke uitgave; Nederlanders gaven er €4 miljoen meer aan uit dan het jaar ervoor. Aangezien de gemiddelde Nederlandse single ongeveer 16 keer per jaar een date heeft, vormen al deze kleine uitgaven een totaal van rond de €546 per persoon per jaar.

View full press release

Source: lexa

5 tips voor de zomer

Net of al ingeschreven bij PARSHIP en klaar om de liefde van je leven te ontmoeten? Afgelopen weken sprak ik een aantal nieuwe Parship leden op het maandagavond spreekuur die tips wilden om het maximale uit hun PARSHIP Premium Lidmaatschap wilden halen deze zomer!
Hier zijn ze:

100% Topprofiel
Een positief profiel waarin duidelijk beschreven staat naar wie je op zoek bent, wie jij zelf bent op je best in relaties en wat jouw droomrelatie is, is een must. Een goed profiel is niet alleen belangrijk om voldoende andere singles aan te trekken. Ook als jij zelf actief op zoek gaat, is jouw profiel je visitekaartje. Wil je checken of jouw profiel top is? Vraag dan als Premium PARSHIP lid de gratis persoonlijke profielcheck aan van coach Nicole Vening via nicole@mrright.eu.

Blij met jezelf
Hoe blij ben jij met jezelf? Check! Bedenk je goed dat wat je uitstraalt (ook onbewust), je ook aantrekt. Je ego oppoetsen werkt misschien op een terras, maar is slechts van korte duur. Met online daten val je bovendien nog veel sneller door de mand. Zorg er daarom voor dat je blij bent met wie je bent. Een leuke manier om je hierbij te helpen is om jezelf iedere dag in de spiegel te zeggen dat je blij met jezelf bent. Positieve gedachten creëren positieve acties en succes!

Goed gekleed
Je hebt je eerste afspraak via PARSHIP. Wat trek je aan? Trek vooral kleding aan die goed bij je past en die je ook goed past. Geen te strakke t-shirts voor mannen of jurkjes voor vrouwen die weinig aan de fantasie overlaten dan wel strak geklemd om het lichaam zitten. Je kunt beter de show stelen gekleed in subtiel vallende casual sportieve of chique kleding, juist ook als je een maatje meer hebt.

Aktie en reactie bij online daten
Heb jij nog relatief weinig respons op je profiel en weet je zeker dat je profiel helemaal top is? Bedenk je dan dat bij online daten pro-activiteit beloont wordt. Benader iedere paar dagen een leuk profiel en ga vooral niet op zoek naar Mr of Mrs Perfect. Mr en Mrs Right zijn goed genoeg. Het is bewezen dat als je ondernemend bent met online daten en realistische wensen hebt voor je toekomstige partner, de kans groot is dat je voor het eind van het seizoen jouw nieuwe liefde in de ogen kijkt!

Erop uit!
Een eenouder of single vakantie is een prima manier om andere singles te ontmoeten. Maar ondanks bleek dat couch serving ook uitstekend werkt om andere singles te ontmoeten, ook binnen de leeftijdscategorie 30-55 jaar. Zo combineer je vakantie met het vinden van de liefde van je leven!

Mocht je verdere tips kunnen gebruiken? Of heb je een vraag over online daten of reallife daten? Iedere maandagavond, ook in de zomer vakantie, houdt PARSHIPs Single Coach Nicole Vening  spreekuur van 20.30 uur tot 22.30 uur. Vanwege de vakantieperiode kan het zijn dat de lijn in juli en augustus minder goed bereikbaar is. Je wordt doorgaans binnen 24 uur teruggebeld.

Source: parship

Huwelijksaanzoeken - Wil je met me trouwen?

Huwelijksaanzoeken - Wil je met me trouwen? Zodat je de liefde van je leven ontmoet en wil graag uw huwelijk voorstel. Dit is een spannend moment in je leven. Heb je dacht dat een paar huwelijk voorstellen? OK, dus je hebt opgebouwd honderd huwelijk voorstellen en zijn niet erg up je geest. Maak je geen zorgen, ze is gewoon wachten op je huwelijk voorstel. Ze is doorschemeren nu rond voor een tijdje, ze is klaar om ja te zeggen tegen uw huwelijksaanzoek. Hier zijn een aantal beproefde, serieuze en domme huwelijksaanzoeken speciaal voor jou ... Technique Makes Perfect - huwelijksaanzoeken.Nu curved u klaar om uw huwelijk voorstel te doen bent, wat oefening nodig. Kies uit wat je huwelijk voorstellen en tape zelf te horen hoe je klinkt. Oefening baart kunst, zodat je huwelijk voorstel te oefenen over en Trouwens repeteren in van de spiegel, probeer uw huwelijksaanzoek in de voorkant van uw hond of kat. Het is net als uw hond niet gaan voor je huwelijksaanzoek en kwispelen, beter te maken van een nieuw huwelijk voorstel. Over het algemeen, katten zijn meer kieskeurig, maar een hond zal zelfs gaan voor crappy huwelijksaanzoek als je gooien in een hond bot.Chinese Dining establishment - huwelijksaanzoekenNeem je verloofde naar een Chinees restaurant en de ober geef haar een "opgetuigd" fortune biscuit voor woestijn waarin uw vraag haar fulfilled je trouwen. Heb uw diamanten verlovingsring klaar om te gaan als ze zegt ja!Camping Travel - huwelijksaanzoekenHeeft u een favoriete camping? Wat is emergency room romantischer dan het maken van uw huwelijk voorstel waar de twee van je had veel plezier. Net U kunt een spel van de huwelijksaanzoeken maken door het spelen twintig vragen in je slaapzak samen. Een andere koele huwelijksaanzoeken is om te schrijven in het zand of snijden het in een boom.Beach Event - AanzoekGooi een coastline celebration en quit de verlovingsring in uw zwembroek. U kunt de verlovingsring in haar strandtas verbergen. Beter nog, maak een zandkasteel, pop de vraag en haar te vertellen "Je ziet dit zandkasteel? Someday, ik ga je bouwen een echt kasteel, want je bent mijn koningin (kijk dan naar haar met pass away trieste young puppy hond ogen of de jouwe ... Elegant Theater information - huwelijksaanzoeken Er zijn een paar versies van Elegant Theater Day Huwelijk voorstellen. De gebruikelijke plot is dat je haar naar haar favoriete movie, uit eten en maak je huwelijksaanzoek dan treat. Je pop gewoon de vraag en ze zegt JA!. Een leuke optie, je maakt je, aanzoek in de lobby fulfilled een enorme zak snacks in je hand.

10 dingen die elke single herkent

daten als single ouderHet is al weer een tijdje terug dat je zo’n relatiedinges had. Je weet wel, waarbij er een man is die jou helemaal Beyoncé vindt, waarbij je na een volle dag samen optrekken nog niet verveeld bent en met wie je consistent goede seks hebt. Oké, als we het zo zeggen, dan klinkt dat best fijn. Maar je hebt ook veel geleerd over jezelf door het single-zijn. Wat je wilt en wat je echt níet wilt, ook van je toekomstige hubby. In de periode dat je al single bent heb je jezelf ongetwijfeld een aantal single-girl behaviours aangeleerd, en ben je in situaties terechtgekomen die voor iedere vrijgezel opgaan. Hier de top tien herkenbare situaties.

#1. ALTIJD MAAR RESTJES ETEN

Koken voor één is praktisch onmogelijk. Iedere keer probeer je het weer klein te houden, maar de momenten dat je toch met een volle grote pan eindigt zijn eerder regel dan uitzondering. Dus pak je maar weer die handige Tupperware bakjes die je van je moeder hebt gekregen, en bewaar je de restjes. Om ze een week later plots terug te vinden in je koelkast – ready voor de prullenbak. 

#2. JE ZORGEN MAKEN DAT JE ALLEEN EINDIGT
Tuurlijk vertel je aan ooms en tantes en iedereen die het maar horen wil, dat het fantastisch is om single te zijn. ‘Nee, héérlijk hoor, die vrijheid!’. Maar op het moment dat je vriendin niet kan afspreken omdat ze naar haar schoonouders moet, en jij alleen op de bank achterblijft denk je stiekem toch dat wat liefdevol gezelschap wel erg welkom zou zijn.
 
 
#3. ZO. VEEL. EERSTE. DATES.
Tuurlijk sta je open voor dates, graag zelfs! Wie ben jij om nee te zeggen tegen je mogelijk toekomstige prins op het witte paard? Met jouw first date skills ben je tenslotte op alles voorbereid mocht het toch tegenvallen; één berichtje naar een vriendin en je bent verzekerd van een dringend belletje waardoor je toch echt de avond moet inkorten. Ennnn…  on to the next one.
 
 
#4. SELECTIEF JE SCHEERMOMENTEN SELECTEREN
Sowieso iedere vrijdag of op de dag voordat je uitgaat werk je je bikinilijn bij en scheer je jouw benen – want je weet maar nooit.
 
 
#5. ALTIJD DEZELFDE ‘ADVIEZEN’ AANHOREN
Ze zijn goedbedoeld hoor, maar dingen als ‘Je bent zo leuk, waarom heb je geen vriend?’ en ‘Misschien ben je te veeleisend’ of ‘Je moet jezelf meer laten zien’ weten we nu wel. Jij vindt die man van je dromen wel op jóuw manier.
 
 
#6. JE LIGT DIAGONAAL IN BED
Armen wijd, benen uit elkaar: heaven. Jouw bed is natuurlijk het allerbeste. En helemaal alleen van jou. Alhoewel. Zo nu en dan verlang je toch stiekem, hoe corny ook, naar lepeltje-lepeltje.

 

#7. RIGHT VERSUS WRONG
Mr. Right heb je dan misschien nog niet gevonden, Mr. Wrong zie je overal. Waarom is het toch altijd dat de persoon die jij niet wilt, jou wél ziet zitten, en andersom. Zucht. Ooit…

#8. JE BENT INMIDDELS EXPERT IN MANNENTAAL
Jij had zo een gastrolletje in He’s Just Not That Into You kunnen hebben. ‘Vertelt hij iets over zijn moeder? Hebbes!’ ‘O, heeft ’ie al een dag niets laten horen? Vergeet hem maar.’ Jij voorziet al je vriendinnen van goed onderbouwde adviezen. ‘Expert in het begeleiden van de eerste weken sms’en met een nieuwe crush’ zou niet misstaan op jouw cv.

#9. MASTER IN SCANNEN
Je komt aan op een feestje. (Of de sportschool) Eerst een drankje? Nee, ben je gek! Eerst even kijken wat voor vlees we in de kuip hebben. En die leuke personal trainer? Even snel spieken op je telefoon of er ‘vrijgezel’ op zijn Facebookprofiel staat…

#10. JE RITUELEN THUIS ZIJN NIET VOOR ANDERMANS OGEN
Zondag geniet je standaard van een moddermasker, heb je je lelijkste, versleten – inclusief gaten – joggingsbroek aan en zitten je haren ongekamd in modelletje ananas. Kortom: niet hoe je graag zou willen dat je verse liefde je ziet.

Source: parship

Spannende berichtjes op mobiel stimuleren Nederlandse liefdesmarkt

Lexa.nl

Een relatie opleuken of juist de intimiteit vergroten? Een fysieke afstand overbruggen of juist in de stemming komen voor een date? Als het op daten aankomt, durven Nederlandse singles best een spannend berichtje te sturen. Het LoveGeist onderzoek van Lexa.nl, uitgevoerd door TNS onder 1.500 Nederlandse singles, laat zien dat we niet vies zijn van een spannend berichtje op zijn tijd.

Een relatie opleuken of juist de intimiteit vergroten? Een fysieke afstand overbruggen of juist in de stemming komen voor een date? Als het op daten aankomt, durven Nederlandse singles best een spannend berichtje te sturen. Het LoveGeist onderzoek van Lexa.nl, uitgevoerd door TNS onder 1.500 Nederlandse singles, laat zien dat we niet vies zijn van een spannend berichtje op zijn tijd.

Zo heeft het overgrote deel van de Nederlandse singles wel eens een ondeugend berichtje ontvangen, maar ook niets verhullende foto’s worden veelvoudig in de strijd gegooid.

Dat Nederlanders ondanks de spanning van een ondeugend berichtje nuchter blijven, blijkt als wordt gekeken naar de locatie van waar een dergelijk berichtje wordt verstuurd. Zo vinden Nederlandse singles hun inspiratie voor een spannend berichtje in het openbaar vervoer of de auto, tijdens een bezoek aan de wc of zelfs tijdens een familiemaaltijd.

Het vinden van de juiste toon is lastig als het gaat om spannende berichtjes. Met welk ondeugend berichtje maak je het meeste kans? Het grootste deel van de Nederlandse singles wordt het meest opgewonden van de onderstaande Top 3 spannende berichtjes. Doe er je voordeel mee.

Wat je beter niet kunt sturen, zijn berichtjes die net te ver gaan. De Nederlandse singles hebben een top 3 slechtste berichtjes samengesteld, die de sfeer zeker doen bekoelen. Na het ontvangen van zo’n berichtje is de spanning ver te zoeken.

View full press release

Source: lexa

Dubbele Dating

Dubbele dating is een leuke manier om uit te gaan en hebben een goedetijd met je partner. Het geeft je datede mogelijkheid om je vrienden te ontmoeten en het kan ookzorgen voor een comfortabele ervaring voor iemand die misschieneen beetje zenuwachtig om uit te gaan op een een-op-een datumnog niet helemaal.Dubbele dating is een uitstekend idee als je wilt ontmoetennieuw iemand en je Arent heel comfortabel metom alleen te zijn met hen nog. U kunt een paar nodigen u uitweten om te mee te gaan.Dit maakt het mogelijk voor u om rond mensen je bentcomfortabel met terwijl u krijgt om te weten wat uwdate. Sommige mensen willen gaan op een dubbele date eerste dusze zijn niet zo nerveus op de eerste date.Gaan op een dubbele date geeft ook je date dekans om je te leren kennen door je vrienden.Het is misschien een goed idee zijn om een ​​paar uit te nodigen die zalzeggen goede dingen over je als je echt wilt uw datumen je wilt ze weer te zien.Je date kan een goed idee te krijgen van de aard van de persoonje bent door wie je bent opknoping uit met en de dingenze zeggen over jou.Het is echt een goede manier om een ​​ander perspectief te krijgen opde persoon die je gaat uit met of als u wilt dat uwdatum om meer te weten over jou.Dubbele dating biedt een comfortabele ervaring bij hetje niet wilt om uit te gaan met je date alleen maar jewil om ze te leren kennen.Daarnaast dubbele dating biedt een uitstekende maniervoor u of uw datum om te zien hoe jullie beiden interagerenmet je vrienden en krijg een ander perspectief.

Bouwlampen op je date – en andere grappige dating anekdotes

Het internet staat bol van de tips omtrent daten. De een weet het nog beter dan de ander. Er is dan ook niet één volledige dating waarheid. Of zoiets. Verschillende tips werken voor verschillende mensen. Enfin, veel van die tips gaan over kleding. Een van de meest gehoorde tips is toch wel dat je iets moet aantrekken waar je je comfortabel in voelt. Beamen wij van harte. Maarrrrrrr……

Jolien (40) vertelde ons dat haar date die tip wel iets te letterlijk nam.

“Met toch een beetje gezonde spanning reed ik naar het restaurant voor een date met een leuke man. Ik was er al eerder dan hij en ik appte hem dat ik alvast een tafeltje zou zoeken. Binnen was het wat donker maar gezellig, ik was compleet in gedachten tot ik een soort van bouwlampen op me af zag komen…..

Mijn hemel, wat was dat? Wat bleek: mijn date van ongeveer twee meter lang met bijbehorende grote voeten had sportschoenen met lampjes aan. Iedere keer als z’n voet de grond raakte, lichtte er lampjes op. Bouwlampen leken ‘t wel voor mij in t half donkere restaurant….. Ik kwam niet meer bij!”

Ze zullen vast heel comfortabel hebben gezeten. Maar we adviseren toch maar om niet door te slaan en toch ook iets aan te trekken dat jouw date leuk zou kunnen vinden.

Ach, Jolien heeft in elk geval goed kunnen lachen. Wij ook… Wat is dat daten toch leuk af en toe hè? ;)

 

Source: parship

Wat zijn de kansen van het vinden van Mr Right Online?

De kans op het vinden van uw zielsverwant online zijn een stuk beter dan u misschien denkt. Het gebeurt niet voor iedereen, natuurlijk, maar het kan gebeuren voor je. De wereld van internet of online dating is geëxplodeerd in de afgelopen jaren.Als ons leven drukker en drukker we moeten beter gebruik maken van onze tijd en energie in onze zoektocht naar de ene man die ons leven compleet zal maken.Het oude gezegde, Je moet veel kikkers kussen voordat je een prinses is niet langer waar. Waarom kikkers te kussen wanneer je honderden profielen kan lezen en kijken naar de foto's die met hen gaan voor een kleine maandelijkse vergoeding? Dat bespaart tijd en moneynot om lip burn noemen.Dit zijn een paar goede redenen om te overwegen online dating:(1) Er is een breed scala van mensen om uit te kiezen. U Arent beperkt tot de mensen in je sociale kring of werkomgeving.(2) U heeft de gelegenheid om veel over een man weten voordat je hem ooit te contacteren voor de eerste keer. U zult zijn leeftijd, burgerlijke staat weet, welke stad hij woont, of hij kinderen heeft, zijn lengte / gewicht en zijn sympathieën en antipathieën al uit zijn profiel. Youll een foto van hem zien, zelfs.(3) Je hebt een betere kans om jezelf te presenteren op een gunstige manier. Dit is vooral handig voor degenen onder ons die verlegen. We hebben tijd om na te denken over hoe we willen dingen over onszelf te zeggen en kan voorkomen dat de mond vol tanden. Zelfs degenen die meer extravert zijn kan de tijd nemen om na te denken over wie ze werkelijk zijn voor het schrijven van hun online profiel.(4) Online dating is zeker een tijd spaarder. U kunt voldoen aan zo veel meer mannen in veel minder tijd dan je ooit zou kunnen in de echte wereld.