5 manieren om uw relatie te verbeteren Wanneer het wordt saai

Er zijn vele manieren om uw relatie verbeteren, maar ik zal een lijst vijf van hen:

1. Ontdek samen nieuwe ervaringen.

manieren-om-het verbeteren van-je-relatie

Meestal is het advies gegeven om te paren is opzij te zetten tijd om samen te zijn. Echter, er is een toevoeging aan deze tip.

Zorg ervoor dat je eigenlijk tijd doorbrengen samen, zoals met elkaar praten en dezelfde dingen doen, en niet alleen naar hetzelfde restaurant voor een snelle maaltijd of rijden om samen te werken.

Dopamine, een stof in de hersenen dat verantwoordelijk is voor het houden van het gevoel van verliefd zijn in de hersenen, wordt geactiveerd door ervaringen, dus zorg ervoor dat je twee manieren vinden om nieuwe dingen samen te doen en vinden van nieuwe ervaringen die je alleen twee kunt delen.

2. Houd een open geest en accepteer je fouten.

Wanneer gevangen in een ruzie met je partner, houden een open geest en open staan ​​voor de mogelijkheid dat u een fout zou hebben gemaakt.

Als je altijd denkt dat je nooit gaat verkeerd te zijn, dan zal er altijd een conflict tussen de twee van u zijn. Volgens het onderzoek, een paar die defensief is voor zichzelf en altijd ruzie met elkaar hebben een hoger percentage van ongeluk en een hogere kans op echtscheiding.

Omdat we meteen defensief voor onszelf geworden als we in een argument we vaak missen op wat je partner wil zeggen. Leer hoe u een open geest tijdens uw argumenten te houden en altijd luisteren naar je partner probeert te zeggen, omdat hij / zij misschien een geldig punt over te brengen hebben.

Als je partner je probeert te corrigeren, luisteren naar hun opbouwende kritiek en probeer te denken aan hoe het niet om dezelfde fouten opnieuw te maken.

3. Socialiseren met andere vrienden en andere koppels .

Als je wederzijdse vrienden vragen u om uit te komen met hen naar een feest, diner, of een vlakte hangen, accepteren! Denk niet dat je gratis overnachtingen alleen zijn gewijd aan besteden één op één keer met uw significante andere.

Ben zeker om te socialiseren en interactie met andere mensen, evenals andere koppels, als een paar. Waarom, kan je vragen? Omdat er iets anders over het feit dat met je geliefde in een menigte.

Regelmatig zien van uw partner in het midden van andere mensen zullen jezelf toestaat te worden herinnerd aan wat je in eerste instantie tot hen aangetrokken. Het geven van jezelf de kans om ze te zien interactie met andere mensen is een goede manier om uw attractie om je partner te vernieuwen.

4. Vergeet niet om tijd te nemen voor intimiteit.

 manieren-om-het verbeteren van-je-relatie

Een groot deel van de relaties zijn stagneren omdat ze geen intimiteit. Omdat de eerste stormloop je in het begin van je relatie kan vervagen snel gevoeld, is het erg belangrijk om tijd voor intimiteit te maken.

Het geeft je de mogelijkheid om een ​​unieke band met je partner voelen, en laat u om te beseffen wat een speciale band die je hebt met hen, die anderen niet kunnen hebben. Intiem met elkaar releases oxytocine, een hormoon dat verantwoordelijk is voor het gevoel van gehechtheid.

5. Buiten en direct uit te drukken hoe je je voelt voor hen.

Je leven kan worden slepen en stagnerende, maar het is erg belangrijk dat je relatie niet. Zelfs als je gaat door een moeilijke tijd op het werk of op school, moet het binnenste deel van je relatie nog gevuld worden met kracht en romantiek.

Het verzenden van doordachte tekstberichten en altijd mondeling laat je partner weten hoe hoeveel ze voor je betekenen. Ook in gedachten houden om liefdevolle gebaren laten zien, zoals hand in hand in het openbaar of het zetten van uw armen om haar heen, terwijl je loopt.

Romantisch interacties zoals deze helpen om de relatie te gaan. Het maakt je partner opgewonden en laat hen weten dat u trots op hun geliefde

Over de auteur te zijn:.

Elizabeth Davis heeft 20 jaar ervaring als een relatie adviseur. Ze schrijft en aandelen meer relatie tips en huwelijk advies op haar blog www.Relationshipsadvice.co .

Het bericht 5 Manieren om uw relatie te verbeteren wanneer het wordt saai verscheen voor het eerst op Daten, Liefde en seks Tips | Helpen jullie trekken en te behouden Liefde in je leven .

Dating, Liefde en seks Tips | Helpen jullie aantrekken en behouden van Liefde in je leven

Paren, het internet en Social Media

Samenvatting van de bevindingen

Het internet, mobiele telefoons en sociale media zijn uitgegroeid tot de belangrijkste actoren in het leven van vele Amerikaanse couples- de 66% van de volwassenen die getrouwd zijn of geëngageerde relaties. Koppels gebruik van technologie in de kleine en grote momenten. Ze onderhandelen over wanneer aan het en gebruiken bij het te onthouden. Een deel van hen ruzie over zijn gebruik en zijn kwetsende ervaringen veroorzaakt door tech gebruik had. Tegelijkertijd, sommige paren vinden dat digitale hulpmiddelen communicatie vergemakkelijken en ondersteuning. Een meerderheid van degenen die in paren behouden hun eigen aparte e-mail en social media-accounts, maar het delen van een kleiner aantal rapport rekeningen en kalenders. En volledig tweederde van koppels delen wachtwoorden. De ruime statistische beeld ziet er als volgt uit:

De totale impact van technologie op lange termijn relaties

 • 10% van de internetgebruikers die gehuwd zijn of een partnerschap aangegaan zeggen dat het internet heeft gehad een "grote impact" op hun relatie, en 17% zegt dat het een heeft gehad "kleine impact." Volledig 72% van de gehuwde of pleegden online volwassenen dat het internet heeft "geen echte invloed op alle" op hun partnerschap.
 • 74% van de volwassen internetgebruikers die melden dat het internet had een impact op hun huwelijk of partnerschap zeggen dat de impact was positief. Nog, 20% zei dat de impact was overwegend negatief, en 4% zei dat het zowel goed als slecht.

Tech als een bron van steun en communicatie

 • 25% van de gehuwde of een partnerschap aangegaan volwassenen die tekst hun partner hebben sms'te toen ze beiden samen naar huis.
 • 21% van de mobiele eigenaars of internetgebruikers in een vaste relatie hebben dichter bij hun echtgenoot of partner voelde vanwege uitwisselingen die ze online of via sms gehad.
 • 9% een ruzie met hun partner hebben opgelost online of per sms dat ze moeite oplossen in persoon hadden.

tech als een bron van spanning

 • 25% van de mobiele telefoon eigenaren in een huwelijk of partnerschap hun echtgenoot of partner hebben gevoeld werd afgeleid door hun mobiele telefoon wanneer ze samen waren.
 • 8% van de internetgebruikers in een vaste relatie hebben ruzie met hun echtgenoot of partner over de hoeveelheid tijd die een van hen werd online besteden hadden.
 • 4% van de internetgebruikers in een vaste relatie hebben boos gekregen naar iets dat ze ontdekten hun echtgenoot of partner is het online te doen.

Jonge volwassenen meer kans om die technologie te melden heeft een impact-goed en slecht.

Jongvolwassenen hebben meer kans om het gevoel dichter bij hun echtgenoot of partner dankzij rapporteren aan technologie

 • 41% van de 18-29 jarigen in serieuze relaties hebben dichter bij hun partner, omdat gevoeld van online of tekstbericht gesprekken.
 • 23% van de 18-29 jarigen in serieuze relaties meldt het oplossen van een ruzie met behulp van digitale tools die ze hadden problemen oplossen in persoon.

Op hetzelfde moment, jonge volwassenen hebben meer kans om de spanning te melden in hun relaties meer dan technologie gebruik

 • 42% van de cellen bezitten van 18-29 jarigen in serieuze relaties zeggen dat hun partner werd afgeleid door hun mobiele telefoon terwijl ze samen waren (25% van alle paren zeggen dat dit).
 • 18% van de online 18-29 jarigen hebben ruzie met een partner over de hoeveelheid van de tijd één van hen online doorgebracht (tegenover 8% van alle online paren).
 • 8% zegt dat ze zijn verstoord door iets van hun partner werd online doet (tegenover 4% van alle online paren).

Kortom, jong volwassenen hebben meer kans om te melden dat het internet een impact heeft gehad op hun relatie

 • 45% van de internet gebruikers leeftijden 18-29 in serieuze relaties zeggen het internet heeft een impact op hun relatie hadden, terwijl slechts een op de tien online volwassenen van 65 jaar en ouder hetzelfde zeggen

Gedeelde wachtwoorden:.

 • 67% van de internetgebruikers in een huwelijk of vaste relatie het wachtwoord hebt gedeeld met een of meer van hun online accounts met hun echtgenoot of partner.

Gedeelde accounts :

 • 27% van de internetgebruikers in een huwelijk of een vaste relatie hebben een e-mailaccount die ze delen met hun partner. Oudere volwassenen en degenen die in hun relatie langer dan tien jaar zijn geweest moeten waarschijnlijk vooral een e-mailaccount te delen.
 • 11% van deze paren hebben een online kalender die ze delen. Het delen van online kalenders neigt het meest voor bij paren in hun intensieve logistieke middelbare leeftijd periode te zijn (dat wil zeggen midden jaren '20 tot midden jaren '40).
 • 11% van een partnerschap of getrouwde volwassenen die gebruik maken van social networking sites delen een social media profiel.

Als een breed patroon, die getrouwd of zijn een samenwerking van tien jaar of minder hebben digitale communicatie en het delen van gewoonten die aanzienlijk verschillen van diegene die al langer zijn een samenwerking aangegaan. Sommige van deze is ongeveer Timing technologie een decennium geleden was vierkant in de pre-Facebook, pre-smartphone tijdperk, en slechts tien jaar in de ontwikkeling van de commercieel populaire Web. Degenen die al samen aan de komst van een nieuw platform of technologie was een partner waren een beetje samen kan springen, als een eenheid, terwijl degenen die zijn gerelateerd aan hun eigen bestaande accounts en profielen beginnen vaak blijven ze apart te gebruiken als individuen.

Lange-termijn paren hebben de neiging om heel anders te bekijken en gebruik maken van de technologie in vergelijking met degenen die bij elkaar zijn geweest voor een kortere periode

Paren die samen zijn geweest voor 10 jaar of minder tonen verschillende patronen van de technologie gebruik in het kader van hun relatie ten opzichte van degenen die bij elkaar al langere tijd. Paren die samen zijn geweest voor een decennium of minder ook meestal jonger dan degenen die bij elkaar zijn geweest voor langere hebben veel meer kans om te gebruiken dating diensten of het internet om hun partner te ontmoeten, om technologie te gebruiken om te helpen met de logistiek en communicatie in hun relatie, en om te melden dat het internet had een impact op hun relatie. Volwassenen die lange gepartnerde gebruik technologie in hun relatie, maar hebben meer kans om een ​​deel van het samen-by wilt delen, e-mailadressen en sociale media profielen als een paar.

Sexting onder volwassenen is up sinds 2012

Technologie in relaties is niet alleen beperkt tot de coördinatie en logistiek, het omvat nu ook de meer intieme momenten. Sexting, of het verzenden van seksueel suggestieve naakt of bijna naakt foto's en video's via de mobiele telefoon, wordt beoefend door koppels en singles.

 • 9% van de volwassen cel eigenaars een sext van zichzelf hebben gestuurd naar iemand anders , een stijging van 6% van de mobiele-eigenaren die dit in 2012 gezegd.
 • 20% van de mobiele eigenaars een sext van iemand anders die ze kennen op hun telefoon, een stijging van 15% die dit in 2012 zei
 • 3% van de mobiele eigenaren hebben een sext aan iemand anders doorgestuurd -. onveranderd sinds 2012
 • Getrouwd en partnerschap aangegaan volwassenen zijn net zoveel kans als die niet in een relatie te zeggen dat ze hebben sexts verzonden ; alleenstaande volwassenen hebben meer kans op het ontvangen en doorgeven van dergelijke afbeeldingen of video's te melden.

Over dit onderzoek

Dit rapport is gebaseerd op de bevindingen van een onderzoek naar het gebruik Amerikanen ' van het internet. De resultaten in dit rapport zijn gebaseerd op gegevens van telefonische interviews uitgevoerd door Princeton Survey Research Associates International van 17 april tot 19 mei 2013, onder een steekproef van 2.252 volwassenen, 18 jaar en ouder. Telefonische interviews werden in het Engels en Spaans, uitgevoerd door vaste (1125) en mobiele telefoon (1127, met inbegrip van 571 zonder vaste telefoon). Voor de resultaten op basis van de totale steekproef, kan men zeggen met 95% zekerheid dat de fout toe te schrijven aan de bemonstering is plus of min 2,3 procentpunten. Voor de resultaten op basis van trouwen of een partnerschap aangegaan volwassenen (n = 1.428), de marge van de bemonstering fout is plus of min 2,9 procentpunten en voor de mobiele telefoon eigenaren (n = 2076) de marge van de bemonstering fout is plus of min 2,4 procentpunten.

Pew Research Center's Internet & American Life Project »Onderwerpen »Online Dating

Dating tips voor een gescheiden vader

Vrijheid! Dat is wat je bent waarschijnlijk denken uw eerste avond uit met je enkele vrienden. Dan slaat werkelijkheid. Zijn al eeuwen sinds youve gedateerd, je weet niet wat te doen, en je onhandig voelen.Stap eenHet is belangrijk te erkennen dat je klaar voordat hij weer begint te date zijn. Bepaalde meningen en vooroordelen van uw kant kan komen tijdens de gesprekken, en niets drijft een meisje weg meer dan een spelbreker cynische man.Stay Away From Clubs !!!Als u iemand wilt ontmoeten om een ​​relatie clubs oprichten, Arent een heel goed idee. Afgezien van het feit dat zijn moeilijk om te praten als gevolg van luide muziek, meisjes die naar clubs zijn op jacht. Ze spelen het zijn wat de ander wil dat je om het spel te zijn; zijn moeilijk genoeg dat youve kreeg problemen om te gaan op uw eigen. niet het moeilijker maken voor jezelf door het toevoegen van meer.De beste inzetDe beste en veiligste manier om iemand te ontmoeten is via vrienden. Vrienden kan je instellen met mensen die ze denken misschien wel iets gemeen met je hebt, en wie je zou willen in ruil. Krijg je vrienden het opzetten van een groep datum, op die manier je gewoon voelen zich verplicht om haar te dateren voor het geval dat je niet hoeft niets met elkaar gemeen.Een andere suggestie is dat je actiever deel te nemen in uw gemeenschap zou kunnen zijn en vrijwilligerswerk te doen. Als je jezelf presenteren aan de gemeenschap te helpen, ben je geneigd te leunen naar programma's die van het grootste belang of zijn vergelijkbaar met uw hobby's. Daar vindt u mensen die waarschijnlijk op dezelfde golflengte als je te ontmoeten. Het verbazingwekkende van dit idee is dat wat er ook gebeurt, je weg plezier en geluk te nemen met de ervaring van kameraadschap, iemand te ontmoeten is gewoon een bonus.New AgeDe digitale snelweg wordt overspoeld met tal van websites voor internet dating. Sommige van deze sites zijn zeer betrouwbaar. Je kunt toch iemand die heeft veel gemeen met u in de miljoenen leden internet dating bedrijven hebben te vinden.Internet dating is een goed vooruitzicht, omdat het elimineert de rompslomp van het uit je huis te gaan voordat het vinden van iemand. Maar je moet oppassen. Als een internet dating bedrijf niet beschikt over strenge regels mensen die zich aanmelden kunnen zijn fraudeurs. Anderen zelf verkeerd ook. Dat is het nadeel van het internet, want iedereen kan doen alsof ze iemand anders zijn. Ze kunnen foto's van een andere persoon te uploaden om ze aantrekkelijker uitzien.Wees op uw hoede van dating een mede arbeider. Menig rechtszaken ingediend voort uit kantoor romantiek. Je moet voorzichtig zijn of je kan uiteindelijk worden bestempeld als een rokkenjager en een harasser,Wees vrolijk en plezier hebben in je benadering van dating. Leg niet te veel druk op jezelf. Stilstaan ​​bij je ex en wat ze denkt zal alleen versoepeling in de dating scene zal alleen in moeilijker voor jezelf. Als uw grootste zorg is uw kinderen, uit te leggen hoe je niet hun moeder te vervangen. Zij zullen ook u niet verliezen, alleen maar omdat je iemand te zijn met gevonden. In plaats van je te verliezen ze eigenlijk zijn het verkrijgen van een vriend. Het is noodzakelijk dat je nieuwe vriend het idee moet accepteren dat je kinderen hebt en je kinderen beseffen dat je iemand nodig om te worden voldaan.